Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: slm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart slm

arkadaşlar bu sene armada firmasıyla work and travel programından yararlanarak ameikaya gitmeyi düşünüyorum.süleyman demirel üniverstesinde okuyorum. Ama hangi eyalete gideceğimi ve ne iş yapacağım konusunda açıkcası bir fikrim yok. deneyimlerini paylaşırsanız sevinirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadasım bn bu new jerseye gitmeyi düsünüyorum sanada orayı önerebilirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşım sen düşündüğün eyaletleri yaz bizde ona göre bişiler diyelim. şimdi 50 tane eyalet varhepsini bilmesekte hangileri yazalım bilemiyorum.newyork ve aşağısı florida ve L.A heralde gidebilecek öncelikli yerlerdir...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

öncelikle ilginiz için saolun virginia tercih ettim işala ddoğru bir karar vermişimdir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

virginia ya gitmedim arkadaşım ama güzel bi yer olacağını tahmin edebiliyorum. birincisi başkente yakın ikincisi floridaya da yakın...newyorkun aşağısında.gezme şansın çok...güzel bide iş bulursan bence keyifli bi yaz geçirebilirsin...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Virginia da virginia beache gittim.Fbi in yaptigi arastirmada amerikanin en guvenilir eyaleti secilmis.Genel bilgi olarak mother of states diolar cunku amerikanin bircok baskani burda dogmus..Baya sakin bi yer basta bana koy giib geldi.Bu yusden gidecegniz yerin downtown olmasina dikkat ederseniz cok ii olur.Birde cok eski bi eyalet oldugu icin bana gore bi avantaj birde dezavantaji var.Dezavantaji redneck denilen amerikanlar yabancilari sewmiyorlar ve bu eyalette yogun olarak varlar.Bu yuzden 2.is bulmada zorlanabilirsin.Avantaji ise gercek amerikalilarla tanisma firsati..Ozelliklede kizlari modellere tas cikarir benden solemesi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı wiseman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Virginia da virginia beache gittim.Fbi in yaptigi arastirmada amerikanin en guvenilir eyaleti secilmis.Genel bilgi olarak mother of states diolar cunku amerikanin bircok baskani burda dogmus..Baya sakin bi yer basta bana koy giib geldi.Bu yusden gidecegniz yerin downtown olmasina dikkat ederseniz cok ii olur.Birde cok eski bi eyalet oldugu icin bana gore bi avantaj birde dezavantaji var.Dezavantaji redneck denilen amerikanlar yabancilari sewmiyorlar ve bu eyalette yogun olarak varlar.Bu yuzden 2.is bulmada zorlanabilirsin.Avantaji ise gercek amerikalilarla tanisma firsati..Ozelliklede kizlari modellere tas cikarir benden solemesi
    son cümlen olayı bitirmiş dostum redneck medneck beni ilgilendirmez

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks