Merhaba arkadaslar benim bi arkadas alabama radisson hoteli seçmeye karar verdi.Alabama eyaleti ve radisson hoteli hakkında bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilerini paylasabilirmi?Nasıl bir yerdir wat için uygun mudur tskkurler![]()
Merhaba arkadaslar benim bi arkadas alabama radisson hoteli seçmeye karar verdi.Alabama eyaleti ve radisson hoteli hakkında bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilerini paylasabilirmi?Nasıl bir yerdir wat için uygun mudur tskkurler![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
valla ben de bi arkadaşımla birlikte aynı yere gidiyorum ama bizim de çok bilgimiz yok açıkçası. geçen yıl radisson hotelde çalışanlar baya memnun kalmışlar ama alabama mobile'de daha önce çalışan birini bulamadık. o yüzden de dediğim gibi çok bişey bilmiyoruz. herhangi bişey öğrendiğinde burdan da paylaşırsan sevinirim
süpersin ya sewindim geçen yıl gidenlerin memnun kaldıklarına.Bu arada şimdiden tanışıp irtibatı kuralım uçak bileti konaklama vb konusunda yardımlaşırız.
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
konaklamayı sponsor şirket ayarlıyomuş ve onun bulduğu yerde kalmak zorunlu falan yazıyo sözleşmede ama konuşalım tabi
merhaba arkadaşlar ben stormhik nin arkadaşı...bu yıl alabama radisson hotel'e gidcem ama ne yapcam?nasıl gidcem?işler nasıl?kazancı nasıl?ucuz bir yer mi? bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.
valla şurda gitmemize 2 aydan az kalmış beklerken radisson otelin işi iptal ettiğini falan söylediler öyle açıkta kalakaldıksenin durumunda bir değişiklik oldu mu?
arkadaşlar alabama ile ilgili bilgi arıyorum gitmiş olanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim
Alabama hakkında pek bilgi yok forumda :/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks