Arkadaşlar ds ve sevis belgem bugun gelmiş ıns pazartesı konsolosluga yollayacağım.Darısı ds bekleyen tüm arkadaşların başına![]()
Arkadaşlar ds ve sevis belgem bugun gelmiş ıns pazartesı konsolosluga yollayacağım.Darısı ds bekleyen tüm arkadaşların başına![]()
VİZE sonucu için Ds bekleyenler arasındayız !!![]()
hayırlı olsun...
have a nice summer
benim ds geldi ama ben inat ettim bu sefer de ben gidip almıyorumşirkette yatıyor gidip ups ile yollamaya üşeniyorum..onun bi süresi filan yok demi ?
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
abi beyazıt öztürk ün küvet meselesi gibi bu daartık ben onu istemiyorum :P
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
valla bende kuduruorum sinirden. DS'i imzaladım geri yolladım. Daha yollamadılar heralde Konsolosluğa mail filan yolluyorum hala cevap yok anlamıyorum yaa....
1 hafta 10 gunu bulur dostum gelmesi ne zmn yollamistin konsolosluga_?
benm ds çoktan geldi ama şirket paranın tamamını yatırmadan istanbuldan göndermiyolar diyo. tüm şirketler böyle mi yapıyor acaba?
Merhaba arkadaslar,
Doğrusunu soylemek gerekirse bende 1-2 hafta oncesine kadar vizeden red alırsam çok dert değil falan diyordum ama şimdi, yapılan bukadar emeği ve beklenen zamanı ve diğer hazırlıkları dusununce, ben bile vizeden red alırsam gercekten üzücü olacağını dusunuyrm...
hersey gönlünüzce olur umarım....
yollamışlardır ya rahat ol niye yollamasınlar ds nin geldiğinden eminsen tabi
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
bize ücretin tamamı ödenine ds gelecek dediler o yüzden şubat ta ödemeyi düşünmüştük ama iyi ki ödememişiz mart ta ödedik hala gelmedi. işin komik yanı kız arakdaşımla aynı fuarda aynı sponsor firmadan iş seçtik, onun ds i geldi geçen hafta benmki gelmedi bu nasıl işse bende anlamadım
ben hala ödemedim ds gelmeden de ödemeye niyetim yok açıkçası..
Electricity Paralyses..!
DS gelir ama program ücretinizi tamamlamazsanız vermezler ds yi size. Çünkü DS yi aldıktan sonra şirketten bağınızı koparabilirsiniz bu riski göze alamazlar.
Benim DS geldi elçiliğe yolladım artık pasaportu bekliyorum.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
gelsin verecem canım para hazır kaç aydır..
Electricity Paralyses..!
en iyisini yapmışsın sakurek keşke bende öyle yapsaydım
ama erken gelmesine pek faydası olmadı yani![]()
Electricity Paralyses..!
Tamamdır hayırlı haberlerini bekliyorz![]()
Electricity Paralyses..!
inşallah gelicek kardeşim hakikatten artık tak dedime yani canıma DS bekle vize bekle. bunun yanında arkadaşlarının dalga geçmesine sabret. Ailenin noldu noldu noldu demesine sabret. Sabır taşına döndüm vallahi. Yeter artık gelsin şu vizede tamam deyim artık rahatım yani. Sonra bakayım dalgama ama yok geçmiyor günler geçmiyor geçmiyor:P:P
lanet olsun paramızla kepazee oldukk Ds ddenen lanet belge hala gelmedi şirkette e.usa dei bir şirket
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks