@Memza; ucuz dil okulu exchange status sonra collage sertifika master mba ... vsvs hayırlısı bakalımm![]()
@Memza; ucuz dil okulu exchange status sonra collage sertifika master mba ... vsvs hayırlısı bakalımm![]()
bnde 7 haziran gidis 30 ekim donus alacam son gune kadar kullanacam daha sonra tr ye gelince tekrar dil okulu için gidebilirim...
benim iş başlangıcım 25 haziran 20 si gibi orada olucam en erken iş bitiş süresi 1 eylül çalışma süremde 1 ekim eğer balık sezonu iyi olursa sonuna kadar oradayım 2-10ekim miami daytona beachzaten 15 gibide okul başlıyor
dönüş biletini 19 eylül olarak aldım ama değiştirme şansımız var tabi. duruma göre değişebilir.
ben 22 mayısta gidip en erken 1 ekimde dönecegiz ama büyük ihtimalle 15 ekimi buluruz orda....
bende 15 hazrnda gıtcem 18 eylul ıs bıtıs tarıhım ama 15eylulde ayrılıp 23eylule kadr gezebılrım kalcak olan varsa beraber gezerız
Vizeyi alırsam 21 Mayısta gidiş - 25 Eylül Dönüş
24 eylül dönüş bileti ny tan
arkadaşlar daha benim vizem çıkmadı.dsler konsolosluğa gitti ama henüz vizemiz basılmadı.geçen şirketimize ne zaman başlayabiliriz diye sorduk 10 haziranda başlayabilirsiniz dedi.sonra bir daha sorduğumuzda 1 hazirandan sonra istediğiniz zaman başlayabilirsiniz dedi.tam anlam veremedim niye iki ayrı tarih verdiler.sonra defalarca sorduk hep 1 hazirandan sonra istediğimiz tarihte başlayabilirmişiz.uçak biletimizi ona göre alacağız ama genede kafada soru işareti kaldı.vizede bize daha geç bir tarihte gitmemizi yazma ihtimali yok değilmi?bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
bu arada dönüş tarihimiz 30 eylül
ne güsel herkes ekimde hatta ekimin ortalarında dönüyor bizim dersler 15 eylülde başlıyor ben en fazla 15 gün ekebilecem... o yüzden 25 eylül dönüş yapmak zorundayım:
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
bende 7 Haziranda gidip bayramdan sonra dönmeyi düşünüyorum zaten 22 eylülde bayram tatili sona eriyor. 24ünde dönerim heralde. Okulada fazla gecikmemek lazım.
Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
bi aksilik olmazsa 24 ekim dönüş
Ready to GOLake George!!!!
bende 25 ekim gibi dönüceğim,washington DC den uçak biletimi aldım.
30 eylül son iş günüm olur sonra 25 günde de kuzeyden-güneye sahil kıyısı boyunca arabamla inmeyi planlıyorum ancak yeticek 25 gün bana
en erken 20 eylül...
20 ekim gibi.
15 eylül diye ayarladım ama fikrimi değiştirirsem biletimi de değiştiririm
1 ekim gibi her yerini gezicez
bekleriz Myrtle Beach Nascar Speed Park a gelin beleş Carting var hehehe...
.................
Konu Okannn tarafından (12-05-2009 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.
27 eylül benim için en uygun zaman. Çok fazla gecikmemek lazım çünkü son sene olacak...
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
19 ekımde donuorum gezmeden donmek ıstemıorum bana kalsa kalırım kesındaha fazla
ben ekim 5e aldım biletim.ama mümkün olduğunca kalmaya çalışacağım. hatta mümkün olduğunca çalışmak istiyorum. tabi eylül ayında alaksdan new yorka geçip gezmemi engellemeyecek bi iş bulmam lazım. şöle haftada aralıksız 3 gün iş sonra 4 gün paydos. sizce bulabilirmiyim öle bir iş.
bende en erken 1 Ekimde dönmeyi planlıyorum.Gitmişken gezmek lazım tabii...
okul 14 eylül'de açılıyo ama bayramdan sonra dönücem sanırım.
bende 2ekim gibi dönecegim
14 Eylülde okul açılıyor 21 Eylülde bayram tatili var sanırım. sonra ekle bırak filan var o zamana kadar yoklama sorun olmaz. 12 Eylülde visa bitiyor çalışmak için 3 ekimde uçağım var.
10-15 eylul arası donerım ben bayramı kaçırmam asla))))
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks