Arkadaşlar,
pazartesi günü IBAN ile para transferi konusunda bankaya gideceğim ve ayrıntılı bilgi alacağım ama önce size bir sorayım dedim özelliklede geçtiğimiz yıllarda USA ye giden arkadaslara...
Benim Garanti Bankasına ait kredi kartım var ve Aynı zamandada bu karta kredi kartı borcum bulunuyor..
Hadi diyelim başka bir kredi kartım daha var ki buda citi bank..diyelim bunada kart borcum oldu USA de...
şimdi bunların ödemesi için iki secenek var bende.....
1----- Eğer money gram yada western ile türkiyeye para yollarsamm, kredi borcu için yollanan para önce garanti hesabına yatırılması gerekecek.....Citi içinde ayrıca türkiyeden birinin yine citi hesabına parayı yatırması gerekecek yada ben USA den elden yatıracağım....
2-----Ben Garanti kartına ait IBAN numarası ile USA den kendi hesabıma para yatırabilirsem, ki bu benim işime çok yarar, yine internet bankacılığı ile kredi kartı borcumu ödeyebilirm, herhangi bir garanti hesabına sahip arkadasıma internetten parayı ücretsiz havale edebiliirm ve oda citi nin yatırılması gereken parasını yatırabilir yada ben USA den citi hesabımın borcunu kendi elimle yatırırm ...
Siz olsanız ne yapardınız, ?
kritik soru: IBAN ile USA den para yatırmak mümkün mü?
Bookmarks