soru başlığındanda anlaşılacağı gibi gayet açıkbilen varsa yardımcı olabilirlermi acaba ben alaska ketchikana gidiyorum en yakın nereden halledebilirim ?
![]()
soru başlığındanda anlaşılacağı gibi gayet açıkbilen varsa yardımcı olabilirlermi acaba ben alaska ketchikana gidiyorum en yakın nereden halledebilirim ?
![]()
benim sözleşmemde nerede başvuracağım yazıyordu
ondan hiç araştırmadım
buyur kardes link veriyorum gidecegin sehirdeki social security office adresi telefonu hatta haritasi bile var
https://secure.ssa.gov/apps6z/FOLO/Controller
bende beni ketchikanda görevlilerin karşılayacağı yazıyor fakat bu numara ile ilgili bi bilgi yok en yakın seattle veya anchorage da var galiba oraya gittikten sonra tekrar para vermiyelim uçağa![]()
kardes verdim ya link oraya baksan![]()
yok mesajı aynı anda atmışız benimki senden sonra yazmış![]()
allah razı olsun içim çok rahatladı çalışacağım şirket ile arasında 250 metre mesafe var![]()
seattle da hallet o ısı bıdaha ugrasma dogru ıs yerıne gıdersın..adresıne gelır 2-3 haftaya en gec..
yakınsa sorun yok tabı
benim iş 25 i gibi başlıyor ben 21 i gibi orada olmayı planlıyorum zaten orada halletmek daha kolay olur ertesi günde gider teslim alırım beklemeden
arkadaşlar ben işverene mail attım ve ssn numaramı ketchikandan alabileceğimi söyledi sizlerde takıldığınız konularda işverenerinize mesaj atmayı ihmal etmeyin
BEN
ı will sent you a mail to my arriving date to ketchikan at june see you later thans a lot
--------------------------------------------------------------------------------
From: .....................
To: ......................
Subject: Social Security Number
Date: Tue, 28 Apr 2009 11:06:04 -0800
Hi Hasan,
You can get a social security number her in Ketchikan. It is best if you do not apply until 10 days after you have entered the country. We will help you once you arrive. You can start work before you get your number so there is no problem there. Please let me know if you have any more questions.
Sincerely,
Barbara
BEN
Hi Mr Robert Vance my name is Hasan Görkem AŞKAR
I applied a W.A.T program last month.I choice your company and I will start 25 june.But ı dont understand something and ı want to ask you this question
We must have a SSN for working in USA .This topic hasnt written this form.How can we get this number in Ketchikan .If we dont get it in Ketchikan where we get it.Seattle or Anchorage.We will get a flight program for your directions.
Thanks a lot...
ssnden önce çalışman iyi olmuş hadi gene iyisin
ben de bi mail atayım da sorayım bari![]()
şimdi dikkat ettimde amma kötü cümleler kurmuşum inşallah dsi göndermişlerdir yoksa vazgeçeler![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks