teşekkürler![]()
http://turkish.turkey.usembassy.gov/..._istanbul.html
söz konusu site bu değil mi???yani burda mı yayınlanması gerekiyo:???
19 gün oldu bugün hala yokum ya![]()
Benimkide sadece 2 haftada açıklandı
Bakalım benim ki bu sene kaç yılda açıklanacak?Herkese bol sabır![]()
watken sne bu sene de mi kaldın soruşturmaya??
Bu sene de gidemezsen, forumda para toplayıp seni tursit vizesiyle 1 haftalık tura göndericem.
MAdem böyle bir derdin vardı, neden daha erken başvurmadın?
Gül bakalım Namcheckçinin halinden onu gibi olan anlarsen anlamazsın
DS geldi de ben mi girmedim erkenden vizeye! Çoğu şirket daha DS leri yeni getirtiyor.Tarih gayet normal benm ds 10 nisan gibi geldi .. ds ile birlikte gitmeyi tercih ettim ki Herşey belli olsun vize sırasında gidip gitmeyeceğim vs.
benim de 11 gün oldu hala ses seda yok daha ne kadar bekleyeceğim ya aslında işe başlama tarihim 28 haziran geç bir tarih ama beklemekten sıkıldım artık yaw
bnm başlama 18 haz. nasıl yetişcem ne yapcm bilmiyom...saoydaım da "kaya" üstelik, yayfgın soyadlarını araştırmak uzun oluyomuş die duydum...
watken senin soyadın ney di birader?=?
bende yine bu forumda ne kadar yaygınsa o kadar kısa sürede sonuçlanıyormuş diye okumuştum hangisi doğru bilmiyorum. hatta benim ismimden(murat yılmaz) a simple mistake isimli üyenin soruşturması 1 haftada bitmiş inşallah bizimkiler de kısa sürede biter gece rüyalarıma girmeye başladı artık ya. gidemezsem o kadar emeğe yazık olucak.![]()
valla hiç sorma çopk büyük hayal kırıklığı olcak yni, iş fuarına kasıla kasıla gittim sorun çıkmadı işi kaptım, vize görüşmesine kasıla kasıla gittim ingcem kötü die ama orda da bi sorun çıkmadı, gel gelelim n ummadığım yerden taş kondu yola:
bir an evvel hepimizin açıklanır inş...
benim 10 günde açıklanmıştı....istanbul daha hızlı sonuç veriyor..ankaradakiler biraz daha uzun srüyor..
benim numaramda No 12897 yazıyor bugün 012897 açıklanmış numaralar orda(beyaz kağıtta) yazıldığı gibi çıkıyor değil mi?0 la başlayan çok numara var da ondan dikkatimi çekti.
25 gün oldu hala yokum ya![]()
Demir17 bişi sorcm, sana veridkleri beyaz kartonun iki tarafında da yazıyo mu o numara..??
önde va arkada da yazar numara
15 nisanda yaptığım görüşme 5 mayısta sonuçlanmış..darısı başınıza
![]()
teşekkür ederim umarım senin de olur artık bu seneevet istanbul..
şu an itibariyle numaram listede açıklanmış
tam 27 gün sonra...Herkesin en kısa zamanda açıklanır inş...
peki şimdi ne yapcam??bilen vr mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks