öncelikle cok teşekkür ederim bu foruma cunku burdakı sorulara calısarak gıttım ve onların aynısını sordular .sizin sayenızde aldım desem yerıdır.Süpersınız!!! ankaradan yenı dondum ancak sımdı yazabılıyorum kusura bakmayın.
gelelım gorusmeme;
üç bucuk saat bekleyerek gectıkten sonra sıram geldı heee bu arada japon ve tontış amca vardı bana sıra gelmeden once dua edıyodum ona gıtmıyım dıye (japon teyze) neysekı saat 16 da perdeyı ındırıp gıttı ve bayram etmeye basladım. sıram yarım saat sonra geldı tontiş amca once nasılsın dedı sonra ilk parmak ızımı aldı sonra seramik müh. oldugu için oncekı arkadastan tanıdı sormadı bana sonra transkrıbı ıncelemeye basladı o ara ben bu bolum sadece benım üni. de var dedım guldu ,sonra benım okulum uzadıgı ıcın neden uzadıgını sordu hangı donemı tekrar ettıgımı sordu bıtırınce ne yapıcagımı sordu ama ben anlayamadım bıt turlu ama sonra anladım ve cevapladım ne iş yapıcagımı sordu ne iş yapıcagımı fılan soyledım sonra jab contratımı ıstedı ben verdım sonra eksık evrakların oldugu beyaz kagıdı verdı .
cok sukur sımdılık sorunsuzdu sanırım alırım ?