Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 38 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cetusadan maile yanıt geldı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya arkadaslar sız degılmıydınız sırketlerımızı soyleyelım hangı sırket ıyı hangısı kotu dıye bende sıze yararlı olur dıye maıllestıgım adamın maıllerını dırek ılettım reklam yapmıyorum ama sızın soyledıklerınız çok ayıp ya hem hangı sırketler ıyı hangısıne basvuralım dıye dusunup durun ben sıze maıl gonderınce boyle deyın valla aşkolsun ne dıyecegımı bılemıyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eee anlamadigim simdi eduyork mu iyi bir sirket oluyor?? Yani cetusa benim sirketle de calisiyor... Sadece tek bir sirketle calismiyolardir heralde.. Affedin anlamamis olabilirim ama bu mailin burda ne anlattigini cozemedim watcilara bu konuda...
    eger takıp edersen forumdakı konuları yazılanları bastan sona kadar anlarsın

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

turka sen alinganlik yapiyorsun bence tabiki soyleyecz ki sen zaten soylemissin kendi sirketinin eksigini dogru olan bu... ama sana gelen mail oyle olsa da sadece tek bir sirketin adinin ve adresinin olmasi ve bu sirketin senin sirketin olmamasi yanlis olan. sen isteyerek yapmadin ama bu yanlis anlamalara yol acacak bir sey..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=ozgursum;58801]turka sen alinganlik yapiyorsun bence tabiki soyleyecz ki sen zaten soylemissin kendi sirketinin eksigini dogru olan bu... ama sana gelen mail oyle olsa da sadece tek bir sirketin adinin ve adresinin olmasi ve bu sirketin senin sirketin olmamasi yanlis olan. sen isteyerek yapmadin ama bu yanlis anlamalara yol acacak bir sey..[/QUO

BURDA KIMSEYE KARSI ALINGANLIK YAPMIYORUM CUNKU SADECE BILGI PAYLASIMI YAPIYORUZ TEKRAR YAZIYORUM ADAM BANA DEDIKI ISTANBUL MU IZMIR MI ANKARAMI NEREYE YAKINSIN DEDI VE BANA DAHA ONCE ATTIGI MAILDEDE ADRESUSAYA OLAN GUVENIMIZ SARSILDI DEDI BURDA BEN ISTANBUL DEGINCE ADAMLARDA BELKI EN GUVENDIKLERI SIRKETIN ISMINI YADI GONDERDI OLAY BUKADAR BASIT BENDE SIZE FIKIR SAGLAR DIYE GONDERDIM HANGI SIRKETE BASVURSAK DIYE DUSUNUP DURUYORUZ BENDENDE SIZE KUCUK BI KATKI OLSUN DEDIM USTELIK BU FORUM PAYLASIM FORUMU NE IYI NE KOTU DIYE TARTISIYORUZ BULMAYA CALISIYORUZ BEN BENIM SIRKETIM ADRESUSA DEGINCE REKLAM YAPMIYORUM BILENIZKI BU SIRKET IYI DEGIL DIYORUM VE BUNU GONDERDIM BILESINIZKI BOYLE BI MAIL GORUSMESI YAPTIM DIYORUM BIRAZ BUNUDA DUSUNUN BUNA REKLAM DENMEZ KUSURA BAKMAYIN BEN NE SIRKETI TANIRIM NDE BASKA BISEY NASIL KOTU SIRKETLERI AMAN BASINIZ YANMASIN DIYE YAZIYORSK BU MAILIDE PAYLASMAYI KENDIME HAK GORDUM HIC OYLE DUSUNMEDEN BOYLE SOYLE DEMEYIN AAAAA AMA BENI VALA ELIME BI KIZILCIK SOPASI ALIR GELIRIM

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[QUOTE=turka;58807]
    Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turka sen alinganlik yapiyorsun bence tabiki soyleyecz ki sen zaten soylemissin kendi sirketinin eksigini dogru olan bu... ama sana gelen mail oyle olsa da sadece tek bir sirketin adinin ve adresinin olmasi ve bu sirketin senin sirketin olmamasi yanlis olan. sen isteyerek yapmadin ama bu yanlis anlamalara yol acacak bir sey..[/QUO

BURDA KIMSEYE KARSI ALINGANLIK YAPMIYORUM CUNKU SADECE BILGI PAYLASIMI YAPIYORUZ TEKRAR YAZIYORUM ADAM BANA DEDIKI ISTANBUL MU IZMIR MI ANKARAMI NEREYE YAKINSIN DEDI VE BANA DAHA ONCE ATTIGI MAILDEDE ADRESUSAYA OLAN GUVENIMIZ SARSILDI DEDI BURDA BEN ISTANBUL DEGINCE ADAMLARDA BELKI EN GUVENDIKLERI SIRKETIN ISMINI YADI GONDERDI OLAY BUKADAR BASIT BENDE SIZE FIKIR SAGLAR DIYE GONDERDIM HANGI SIRKETE BASVURSAK DIYE DUSUNUP DURUYORUZ BENDENDE SIZE KUCUK BI KATKI OLSUN DEDIM USTELIK BU FORUM PAYLASIM FORUMU NE IYI NE KOTU DIYE TARTISIYORUZ BULMAYA CALISIYORUZ BEN BENIM SIRKETIM ADRESUSA DEGINCE REKLAM YAPMIYORUM BILENIZKI BU SIRKET IYI DEGIL DIYORUM VE BUNU GONDERDIM BILESINIZKI BOYLE BI MAIL GORUSMESI YAPTIM DIYORUM BIRAZ BUNUDA DUSUNUN BUNA REKLAM DENMEZ KUSURA BAKMAYIN BEN NE SIRKETI TANIRIM NDE BASKA BISEY NASIL KOTU SIRKETLERI AMAN BASINIZ YANMASIN DIYE YAZIYORSK BU MAILIDE PAYLASMAYI KENDIME HAK GORDUM HIC OYLE DUSUNMEDEN BOYLE SOYLE DEMEYIN [B]AAAAA AMA BENI VALA ELIME BI KIZILCIK SOPASI ALIR GELIRIM
    [/B]

konuyu geç yakaladım kusura bakmayın ben çıktıktan sonra neler olmus böle...
    ama kızılcık sopası olayını cook ilginç alemsiniz walla... sopayıı şirketlere götürmek laazımm

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Tartışmak için yer arıyoruz her zaman. Turka nickli arkadaşım, senin herhangi bir suçun, yanlışın yok. Seni bu konuda suçlayan da yok. Gelen mail tüm bilgileri ile reklam içeriyor. Biraz da diğer taraftan bak duruma. Yanlış CETUSA'nın yanlışı. WAT'a katılmak için siteye girdin ve bu konuyu açtın. Konu sonunda varacağın kanıyı hemen söyleyeyim. "CETUSA, ilgili şirketi öneriyormuş demekki." Dediğim gibi CETUSA ile çalışan birçok firma var ve onlara haksızlık olacağını düşündüğüm için böyle bir şey yapıyorum. Kızılcık sopası konusuna gelince, onu eline almadan önce forumdaki kategorilere bir göz gezdir ve forum nasıl kullanılıyor biraz merak et. Senin konularını doğru kategoriye taşımaktan yoruldum. Selamlar..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı turka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar anladıgım kadarıyla bunlar onlarla çalısmayı gecen sene kesmısler
    maılı gonderıyorum bana çevırırmısınız

Dear Yagmur,

I regret to inform you that we are not working with ADRES USA. We quit working with ADRES USA early in 2008. We felt the trust that we had placed in them had been betrayed.

Also, I think it is wrong for them to have told you that they were working with us. That simply was not true.

We do have other partners throughout Turkey. I am happy to introduce one of our trusted partners to you if you wish.

Sincerely,

sayın yağmur,
    adres usa ile çalışmadığımızı bildirmekten dolayı üzgünüm.2008in başında çalışmayı bıraktık.güvenimizi boşa çıkardılar.. onların sana bizle çalıştıklarını söylemesi yanlış.bu doğru değil.türkiye de başka partnerlermiz var .istersen güvendiğimz biriyle seni tanıştırabilirim saygılar..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı destingirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın yağmur,
    adres usa ile çalışmadığımızı bildirmekten dolayı üzgünüm.2008in başında çalışmayı bıraktık.güvenimizi boşa çıkardılar.. onların sana bizle çalıştıklarını söylemesi yanlış.bu doğru değil.türkiye de başka partnerlermiz var .istersen güvendiğimz biriyle seni tanıştırabilirim saygılar..
    niye cevirdin ki simdi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks