Siteye uye olur olmaz moreys piers ádli yaziyi gorunce kendimi tutamadim yazmaya karar verdim.2007 yazinin wildwood da w&t programinda gecirdim. Bakis acisina gore degisir ancak arkadaslarin dogru demis bana soranlara da ben de bodrum gibi bir tatil yoresi diyordum oradayken. Belki de ornek verecek baska yer olmadigi icin insanlarin aklina ilk gelen yer Bodrum oluyor. wildwood da hayat haziran 20 gibi hizlanmaya baslar. En yogun ayi da Temmuz ayidir. Piers de calisan pek cok arkadasim vardi. Zaten insanlarin %60-70 i orda calisiyor. Ben farkli bir is vasitasiyla wildwood a gitmistim. Dunyanin cesitli yerlerinden'bu eglence parkinda calismaya gelen insanlar bir sure sonra acliktan olme durumuna dustukleri icin ikinci is arayisina girerler. Ornek vermek gerekirse, yalnizca bir iste calisan insanlar haziran basinda piers de haftalik 200-250 dolar arasi para kazanirlar. Yaz basi tum ogrenciler tek bir iste yani piers te calisma niyetiyle gelirler dolayisiyla piers bu insanlarin hepsine cok fazla calisma saati ayarlayamadigi icin haftalik planlanan calisma saatlerini alamayan insanlar ikinci is arayisina girerler ve genellikle basarili olurlar. Cok fazla hotel vardir ve ikinci isi bulmak cok kolaydir. yazin ortalarina dogru insanlar teker teker piers den ayrilmaya baslar ve bu yuzden geride kalan insanlarin calisma saatleri artar ve 400-500 dolari zorlayan insanlar oldugunu biliyorum.

Wildwood beklentilerinize ne kadar karsilik verir bilemem ama her gece gidecek bir clup bulabilirsiniz. Bulgar, american ve romen geceleri olan barlarda tarkani dinleyip dans etme firsati da bulabilirsiniz.

Simdilik bu kadar, sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.