Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cetusadan maile yanıt geldı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart cetusadan maile yanıt geldı

arkadaslar anladıgım kadarıyla bunlar onlarla çalısmayı gecen sene kesmısler
    maılı gonderıyorum bana çevırırmısınız

Dear Yagmur,

I regret to inform you that we are not working with ADRES USA. We quit working with ADRES USA early in 2008. We felt the trust that we had placed in them had been betrayed.

Also, I think it is wrong for them to have told you that they were working with us. That simply was not true.

We do have other partners throughout Turkey. I am happy to introduce one of our trusted partners to you if you wish.

Sincerely,

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

birisi nerdesın ya ordamısın

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

2008 in basında adresusa ile calısmayı kesmisler.Bisey soylemissin sanırım bu onların hatası ama dedıgım gıbı bız artık onlarla calısmıyoruz dıyor.Turkıyede baska partnerlerımız var eger onlarla calısırsan senınle calısmaktan mutluluk duyarız demıs

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

senin attığın mailin aynısını şirket isimni değiştirip bende benim sponsora attım , bakalım yanıt ne olacak,

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Ve asil onemli olan noktasi bence: "We felt the trust that we had placed in them had been betrayed."

Yani guvenlerini suistimal etmis sirketiniz arkadaslar. Ne derece dogrudur bilinmez tabi ama adresusa icin oldukca kotu bir referans oldu bu. Bence sirketinizden hangi sponsorla calistiklarini hemen ogrenin.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Şirket seçerken gelip şu foruma baksa herkes piyasa temizlenecek ama 11.000 wat öğrencisi varken forumun yanlızca 4522 üyesi var.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bı maıl daha attım bu adama dedımkı bana bu ds olayını anlat evet bu grcekten cok kotu bısey adrsusa ıcın yarın baskasıymıs gıbı onların otekı subesını arıycam ve sorucam kım sponsorunuz sıye cok terbıyesızler ya dedılerkı bız bılmıyoruz kım bızım sponsorumuz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok kötü bir durum bu...

tıpkı şu rahmetli kemal sunal ile ilyas salmanın Alamanyaya gittiklerini sandıklarını ve sener şen tarafından kandırıldıkları film gibi....

peki bu adamlar ds leri nasıl getiriyorlar, yada diğer işlemleri nasıl yapıyorlar..

sanada sponsorun mail adresini vermedikleri şimdi anlasılıyor

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

evet 2008 in başında bırakmışlar..gerçekten adamlar çok güzel bi mail atmış onlara duyduğumuz güven boş çıktı ihanete uğradı şeklinde söylemiş ayrıca adresusa nın sana cetusa yla çalıştığını söylemelerinin çok yanlış olduğunu söylüyor türkiyede güvendikleri ve şuan çalıştıkları şirketler olduğunu ve istemen halinde sana önerebileceklerini söylüyo..
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar ısteyeyımmı o guvenılır sırketlerın adreslerını bıde oyle kemal sunal ılyas salman kandırılma alamanya deyım pıskolojımı ıyıce boz olur mu aalpinistt

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı turka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ısteyeyımmı o guvenılır sırketlerın adreslerını bıde oyle kemal sunal ılyas salman kandırılma alamanya deyım pıskolojımı ıyıce boz olur mu aalpinistt
    tabiki iste en azından kımlerle calısıyolar ogrenmıs olursun...
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok be canım...senin canını sıkmak amacıyla soylemedim kusura bakma...adamların yaptığı pislik üzerine oyle bir benzetme yaptım....fakat elinde sozleşmen var...sen sıkma canını. işinizi ve sözleşmedeki herseyi ayarlamak zorundalar..en iyi dediğimiz şirketlerde bile neler görüyoruz...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bu arada şener şen'in milleti almanya'ya götürme numarasıyla kandırdığı filmde kemal sunal oynamıyodu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Dear Yagmur,

CETUSA, as program sponsor, sends DS Forms to our partners within 1 to 2 business days after receiving completed student applications and program payments.

On our end, there is no delay.

bu sponsordan gelen ıkıncı maıl ne dıyo burda arkadaslar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dear Yagmur,

CETUSA, as program sponsor, sends DS Forms to our partners within 1 to 2 business days after receiving completed student applications and program payments.

benim anladığım kadarıyla, ilk mesajla ilgisi yok bu mesajın....adamlar cetusa ye program sponsoru olarak odemeler yapıldıktan sonraki 1-2 gün içinde ds formlarını gönderdik diyorlar şimdide...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben sordum dedımkı sız ds olayını nası halledıyoeusnu oda cevap yamıs boyle bıdaha maıl attım dedımkı bana turkıyedekı sızın sırketlerı soylersenız bızde onlara basvururruz dedım bakalım beklemedeyım

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Dear Yagmur,

..cetusa öğrenci başvurusu ve ödemesini aldıktan 1 2 iş günü içerisinde ds leri yollar diyor..Bizde gecikme aksama olmaz demiş
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

bizdde yanlış yok anlıacaan, ama zzaten bizim problemmiz sponsor değil, şirket

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar kevin bırazdan ıstanbulda hangı sırketın sponsoru oldugunu soyleyecek bana hazırmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

haziriz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

maıl gelmedı daha

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

işte beklenen maıl arkadaslar
    I would like to recommend that you contact Mr. Osman Gultekin. His contact information follows:

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

CETUSA sadece maildeki şirketle çalışmıyor.. dolayısı ile reklam niteliği taşıyan bu mesajı birazdan silmek zorundayım...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eee anlamadigim simdi eduyork mu iyi bir sirket oluyor?? yani cetusa benim sirketle de calisiyor... sadece tek bir sirketle calismiyolardir heralde.. affedin anlamamis olabilirim ama bu mailin burda ne anlattigini cozemedim watcilara bu konuda...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaslar ben maıl attım zaten hersey forumda yazılı dedımkı sızın baglantı kurdugunuz sırketler varsa soylemısınız bana dedıkı ızmırdemısın ankaramı yoksa ıstanbulmu bende dedım kı sıtanbuldayım oyle soyleyınce bana bunu yolladı ben bılmem reklam meklam bana ne yazdıysa foruma coppy past yaptım zaten yanı ben reklam yapmıyorum ama sılersenız sılın

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

senin reklam gibi amacin olmayabilir ama resmen reklam gibi olmus ...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar dikaktli olun turka nickli arkadasimiz reklam yapmiyo ve daha once de boyle bir girisimde bulundugunu hatirlamiyorum .. konudaki ilk mesaji dikkatle okuyun ve sonunda adamin yazdigina bi bakin
    ''I am happy to introduce one of our trusted partners to you if you wish.''
    yani adamlarin tek calistigi turk sirketi degil elbette ama guvenilir bir sirket olarak vermis bunu sponsor .. simdi benim adim da reklamciya cikabilir turka yi savundugum icin ama benim eduyork sirketiyle hicbir alakam olmadigi gibi , hangi sirketle gittigim forumdaki bir mesajda mevcut yani eduyork'un musterisi bile degilim
    zaten 16 nisanda work and travel reklami falan yapilmaz Saygilar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

pier sen yazdiklarimizi okumuyorsun heralde kimsenin onu sucladigi yok... onceki yazilanlari dikkatli okursan daha iyi olur...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bu konunun artık son kullanma tarihi gecmiş gibi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pier sen yazdiklarimizi okumuyorsun heralde kimsenin onu sucladigi yok... onceki yazilanlari dikkatli okursan daha iyi olur...
    dostum gayet dikkatliyim neden uzerine alindin ki

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks