rezervasyon oluo arkadaşım, direk alman gerekio kredi kartıyla
yanlış yazmışım yaaa, m yazacaktım, olMuo![]()
trek turizm de bilet alma sayfasına geldiğinde altta ,,,,,,,,, şu tarihe kadar kesilmelidir yazıyo ya o tarihe kadar o fiyattan alabiliyorsun diye biliyorum..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
arkadaşlar bileti acentadan salıdan önce alamam o güne kadarda kampanya biter diye korkuyorum.Orbitz den ya da expedia dan nasıl alabiliriz bi yardımcı olabilicek var mı?
zaten acentadan o fiyata alamazsın, nerde problem yaşıosun, söylersen yardımcı olabilirim
trek turizm de 420 euro ya buldum aynı bileti. rezarvasyonda yaptırdım ama salı gününden önce gidip almam zor bir an öne almam lazım benm. ya gittigidiyor gibi sitelerden çok alışveriş yaptım ama benzer mi, bu üye olup uçuş bilgilerini girsem 510 dolar çıkan uçuşu tıklayınca ödemeye gelip alsam olur mu? bilet nasıl benm elime geçicek
konuyla alakasız mı yazdım yani ben
burası british airways için bilet konusu diil mi![]()
Hayır değil. O bileti alma şerefine nail olanların toplandığı birim bura![]()
O zaman 2 gü içinde bi soun çıkmazsa bende bu forumda yazabilirim galiba![]()
bu sayfada yazabilmek için ne gerekiyosa yaparım merak etmeyin![]()
bu arada hangi günlere aldınız beyler
benim son sınavım 24haziranda diye 25haziran çarşamba günü saat 13.55e gidiş
9ekim de dönüş
13 haziran gidiş, 10 ekim dönüş, tabi vizede bi aksilik çıkmazsa
artık bende bu sayfada yazabilirim umarım![]()
arkadaşlar, şimdiden rezervasyon yapıp uçusa 1 ay kala ödeme yapamıyormuyuz. ben 2 sene önce öyle almıştım biletimi. bilgisi olan varmı?
sizce bu saatten sonra piyatların düşme olasılığı varmı...
iyi de bu biletlerden kaldı mı ki![]()
13 haziran-10 ekim baktım biraz önce vardı, www.expedia.com incele bence
ben 4 temmuzda gideceğim fiyatlar niye artıyor usta bu kadar..
saolasın dostum ne yazıkki 29 haziran da bütlerim var ben zaten bütlerin 2.haftasına girmemeyi riske alıyorum ilk haftasını da sallayamam hocalara güvensem giderim ancak adamlar büte bırakmak için uğraşınca yapacak bişi kalmıo banada tskkler yardımların için dostum
hell 3.sınıfım ama makro mikro alttan alıyorum aslında hayvan gibi calısıyorum ve biliyorum büte kalmıcağımı ancak hocalara güven yok olurda kalırsam direk 1 sene uzuyor
arkadaşlar expedia.com bize 2 tiyatro bileti hedaye etmiş broadwayde
amerikada bulunduğunuz süre içinde gidebilirmişsiniz haberiniz olsun.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks