bnm de şirketim elt,şubat gibi job fairde kabul edildim,kalan ücreti nisanda yatırdım,7 nisanda ds siz vizeye girdim,ds'min gelmesini bekliyorum..
şirkete ds2019 konu başlıklı 2 mail attım,her mailime cvp veren danışmanımdan halen ses yok,umarım danışmanımın başına bişi gelmemiştir eğer gelmediği halde cvp vermiosa her an gelebilir..
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
![]()
![]()
Şirketdaşız demek, bende ödemeleri taaa Mart başında tamamlamıştım. Sıra onlarda. Beklemedeyiz halen...
Ayrıca danışmanlara çok yükleniliyor sanki. Bunlar da emir kulu değil mi? Şirket yöneticilerine iletmemiz gerekmez mi iyi(!) niyetlerimiziGerçi nasıl bir yapıları var bilmiyorum ama..
(bu arada ben de şubat gibi ödedim,yanlş oldu marttan önce nisan gelio die saçmalamşm kendi çapımda..)
haklı olabilirsin,ama en azından bana geri dönebilirdi,şu tarihlerde elinde olcak fln diye..vize görüşmesinden çıkıp şirkete gittiğimde 2 hafta içinde vizeni %95 alırsın dedi,nitekim o 2 haftanın içinden çıktık sonuna yaklaşıyoruz.. :/
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks