Profesyonellik kriterimiz ne olmalı.
Eski tişörtler sadeydi ve renk canlılığı çok fazla yoktu.mutlaka maliyet olarak biraz daha ucuz olabliridi..
ancak benim düşüncem biraz da dikkat çekici olmalı sadece yazı olmamalı.
Profesyonellik kriterimiz ne olmalı.
Eski tişörtler sadeydi ve renk canlılığı çok fazla yoktu.mutlaka maliyet olarak biraz daha ucuz olabliridi..
ancak benim düşüncem biraz da dikkat çekici olmalı sadece yazı olmamalı.
Konu watken tarafından (30-12-2008 Saat 05:06 AM ) değiştirilmiştir.
2.tasarım hoş olmuş gayet
olum war ya bushu secmesseniz bak küserim hea:P
watken süpersin abi yeni tasarımlarını ilgiyle beklicez gibi. istersen sen önce kendi t-shirt lerin için bir anket ac bi yoklama yap sonra onu aday göster baskı için. sanırım bir kişi birden fazla tasarım aday gösteremez. gerci gecen yılı bilmiyorum bu sene ne olur bilmiyorum. İnsallah hayırlısı olur ne diyim.
what's up nigga
Tasarımlar gerçekten çok hoş elinize sağlık
baskı olayı unutulmasın arkadaslar
hayata gecirelim su işi
Evet tasarımlar güzel olmuş ama daha ilginç şeyler de bulunabilir. Yanlız bush t-shirt çok hoşuma gitti![]()
arkadaşlar temsilen küçük bir obamada konulsa bence daha iyi olur.hemde renk gelir![]()
En basta bush dedim hala bush diorum hep bush diyeceğim
bush resimli t-shırt ü secmezseniz keserim uleyyn dostluğumu:d
peki bu t-shirtleri alabilcekmiyiz ya güzel olurdu watcılraın yolda yürürken birbirlerini görmesi ampul gibi parlaması yolda
AMPUL gibi parlıcaksak Allah korusun almayalım o zaman
ama basılırsa tabi cok güzel olur![]()
doğru ampul gibi olacaksa olmasıngeri aldım sözümü
beyler 2. tasarım gayet çok iyi ama bence türk bayrağı daha on planda olan bi şey bulun çok daha güzel olur... canlılık konusunda sana katılıyorum watken geçen senekiler çok sadeydi..
AEK
abi bence bush a ayakkabıyı fırlatan obama olsun, ayakkabının üstünde de made in turkey yazsınçok mu ağır kaçar sizce.ben bu sene ilk defa gitcem wat a ama eğer basılırsa ben de almaya hazırım
Türk bayragı orda gereksiz kaçar bence ya işgale fln gitmiyoruz koy amerikan bayragını gez amerikadasın sonucda ortama uy kamuflaj
vazgectim benim resmim olsun t-shirtlerde![]()
arkadaşlar ben bu t-shirt lerden almak istiyorum ama nerden alabilirim? bana bi yardımcı olursanız bu konudaki WATKEN nickli arkadaşımın paylaşmış olduğu t-shirt modellerindeki ilk modelden almak istiyorum lütfen ilgililer bana özelden ulaşabilirmi acaba??
Vizem kesinLeşsin t-shirtLere taLibimm![]()
bn sene başından beri diyorum
basılsın giyeriz gercekten de![]()
ßasıLsn tabi yha qiyeLimde farkımız beLLi oLsn !![]()
bilmiyom ki bu aralar yoğunluk var Vize heyecanları vs Mayıs başında inş. halledecez gibi
vizem basıLırsa 21 mayısta uçaktayım.O t-shirtLerde yanımda oLmaLı qiderken![]()
Konu watken tarafından (12-04-2009 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir.
Nerede o kadar tişört almak isteyen arkadaşlar??
basın bende alıyorum hayatta kaçmaz
bak ne geldi aklıma t-shirt un bir yerinde de ufak nickler yazsın amerikada olur ya kader denk geldikmi aaa yeto naber kardesim yaa,wayy watken sende mi burdasın gibi basalım nidalarıııı![]()
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
bence de harika bir fikir
bence forumdaki en aktif üyelerin ya da her neyse bir takım kişilerin isimleri basılsa süper olur
atıyorum 1000 üyemi war forumda
onların isimlerini basalım t-shirtlere bence cok harika olur
ben destek veriyorum![]()
walla ben tam olarak onu söylememiştim ama sen fikiri geliştirip sundun işte takım çalışması budur.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks