Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidenlerden Anılar (Yazı Dizisi) By @necro

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yazılanlar çok güzel olmuş

tabi kimilerinin kötü anıları olmuş ama hayat da böyle zaten

keşke anılarını daha fazla paylaşan olsa da biz de okusak

bu yaz gidebilirsem ben de paylaşacağım burdan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende ilk hafta yaşadığım bir kaç iyi veya kötü şeyden bahsetmek istiyorum. Neyse konuya girelim.. İlk gittiğim günü havalimanına indiğimde o çok farklı gelen insanlar ve hayatın heyecanını yaşarken zencinin biri üzerimdeki Galatasaray eşofmanından beni tanıyıp Galatasaray takımımı geldi diye sorması hayatımda unutamayacağım bir anıdır. Tabii bu bir güzellik olarak geçse de benim amerika günlüğüme kötü anımızda olmadı değil.. İş sözlemeşini yaptığımız Lake George'daki The Great Escape parkında çalışacaktık. Gittik ilk gün sözleşmedir falan hallettik. 2. gün iş başı yaptık ve başladım. İlk supervisor beni kadrosuna dahil etti. Çarpışan arabalara götürdü training yapmak için tabii burada ingilizce konusunda epey bir problem yaşadık supervisorla. Biraz da garip konuşuyordu.. Tabii bana göre biz alışmışık how are you' yu hocalardan hav ar yuuuu diye yumuşatmadan öğrendiiğimiz için anlamakta zorluk çekiyorduk tabii.. Neyse ingilizcede problem yaşadığımız için, ilk gün beni park service e gönderdi. Yani kısacası temizlikten sorumlu olduk.. Parktaki ilk günümde böyle bir gün geçirmek beni "hep böyle mi kalacağım" ne olacak durumum sorularının eşliğinde can sıkıntısına dönüşüyordu. Çünkü anlaşmama park servide anlaşması değil ride operator anlaşmasıydı.. Akşama eve gidip ingilizce çalışmak bile gelmedi değil aklıma Neyse 2.gün farklı oldu ve supervisor'u değiştirerek iş halloldu sonra alışıyorsunuzz zaten hem ingilizceye hem de işe

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)