hayir sahil tarafinda gold key bunyesindeki otelde ya da cafede caliscagim.housekeeping olarak basvurdum ama garson olmaya kasicm orda bahsis iimisgold key'in burosu da sahilde google earth'ten baktim
tamam işte o bolgeye oceanfront deniyo. housekeeping olma bence. garsonluk bulabilirsen bul. hatta pizza hut var 21th street te. oraya basvur istersen. vivian diye zenci bi kadın manager var. cok iyi bi kadın. onunla gorus. hatta gider gitmez ilk onu yap kapmasınlar garsonlugu.
Konu stephen tarafından (12-04-2008 Saat 12:42 AM ) değiştirilmiştir.
mrb virginia beach yolcuları...biz 5 arkadaş gitcez en rahat işin markette kasiyerlik vb. olduğunu duyduk, bu ne kadar doğrudur acaba? gidenlerden bu konuda görüşü olan varsa lutfen paylasabilirmi?
evt dogru duymussunuz. ya 7-eleven da calısmanın kotu tarafı nerede calısagının belli olmamasıdır. 7-eleven ın bi sürü şubesi var. mesela bende 7-elevenda calısıcaktım ama bana verdikleri şube cok uzaktı. bende orda calısmadım. eğer konaklayacagınız yere yakınsa problem yok.7-eleven işinde calısanlardan şikayet duymadım fazla.
peki food lion hakkında bilginiz varmı.bende orda kasiyer & stoker olcam.
orası için kafalarına göre bi şubede çalıştırma yok heralde.bana direk adres geldi![]()
yeni sezonda gidecekler var mı virginia beach taraflarına?
sadece benim tanıdığım 4kişi var
arkadaşlar JFK dan Virginia'ya benim bildiğim Richmond'a uçak var. ki ben biletimi deltadan ist-jfk-Ric şeklinde aldım.gidişi. dönüşte direk jfk-ist. yani uçaklabile 2 saatmiş uçuş süresi. ki otobusle 10-11 saat rahat surer.bence uygun bilet bulabilirsiniz uçak bileti. ancak şimdiden almanız lazım.turkiyede yasadıgınız yerde herangi bir acenteye gitseniz size amerikada yurt içi uçuş ayarlıyabilir. fiyatarında çok fazla olacagını dusunmuyorum..
virginia beach e gitmenin en kolay yolu norfolk a uçak bileti alıp ordan taksiye binmektir 30-40$ filan tutuyordu;shuttle da var ama saatine denk gelmek gerekiyor.. sakın ki jfk dan filan otobüsle geleyim demeyin 12 saat filan sürüyor ama burda öyle kötü bir otobüs şirketi yok inanın kidnüşü de sakın norfolktan almayın jfk filan alın ki arabayla gidin gezin..
JFK-Virginia Beach En güzel yolu Greyhound'la gitmektir.
Erkenden bilet almayın gerek yok. Ucak rotar yapar falan. V.Beach için gidin greyhound'a (sanırım 34. cadde idi emn değilim) Non refoundable bilet alın ki daha onceden aldıgınız biletle aynı paradır. (Internetten 100 dolarlık bileti gidip non refoundable en yakın saate bilet istiyorum dediğimde 52 dolara almıstım) alın ve gidin.
Food Lion'a gelince. İki pozisyonda yorucudur.
Kasiyerlik ayakta olduğun ve breakler cok az oldugu için yorucudur.
Stokerlık ta(Cogu stoker gece calısır) gece oldugu için avantajlı, yorucu, ama bi o kadar da eglencelidir. hemen hemen kimse yokken magazada takılırsın oyle. Bi tane reyon verirler eksikleri koyarsın falan filan..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks