aynenn banadaa makabayaşi genzo ablamız geldi..direk left hand middle finger dan girdi olaya zaten benden öncekileri falan dinlemeseydim hayatta anlayamazdım soledigini bana.. zaten söledi hemen cok anlamış gibi böle parmagımı falan koydum..ama sonra bana gayet hoşcana bi muhabbet yaptı..benden öncekilere dinliyorum hep saatlik alacgın ücreti soruodu..ulan bende unutmuştum elimdede sponsor kagıdı vardı buna gerek yok deyip sende kalsın demişlerdi..orda yazıyodu alacagım ucret iyiki..neyse gorusme falan geldi bana dedi ne alıcan saat başına ucret..dedim 8 dolar..hmmmmmmmmmm fln yaptı..biriktircenmi para dedii.. kesinlikle dedim..ne dusunuosun peki biriktirdigin parayla dedi..dedim araba alcam..yarıldı orda japon bayan..bende diom içimden cokmu komik lan..neyse dedi işte amerikadamı alcan turkiyedemi bende turkiyede dedim..turkiyede yalnız arabalar cok pahalı bilionmu dedim..yaa töbe töbee hee biliom biliom dedim cok pahalı ama belki alabilirim..sonra dedi hiçmi düşünmüon böle bilgisayar cep telefonu falan almayı dedi..harbi bunalttı beni yaaa en son TEKBİR getircektim orda yok dedim düşünmüom illa araba alcam..tamam dedi eksik belgelerin bunlar bunları tamamla yolla bize dedi teşekkur ettim..sonra tam ayrılırken good luck in texas dedi..thanks dedim...uzerimden buyuk bi yuk kalktı valla..