EdenBeast Nickli Üyeden Alıntı
japon bayan sağolsun bugün burnumuzdan getirdi.
daha gider gitmez başladı gerginlik.hi dedi,hi how r you dedim.left hand bilmem ne diye parmak izimi istedi direk! insan bi thanks mhanks bişi der hiç olmazsa.neyse gülümsemeye devam ettim.konuşmaya başladık.
okul bitince ne yapacaksın diye sordu ilk önce.(son sınıf olduğumu gördü transkriptten) yüksek lisans yapmak istediğimi ve aynı zamanda çalışacağımı söyledim.söylemez olaydım.ahiret soruları başladı.
nerde çalışacaksın,şirket kaç kişi çalıştırıyo, mühendislik okuduğun halde neden pazarlama işine girdin,seni neden istihdam etmek istediler,nasıl buldun bu işi, patronunun adı ne, ne kadar maaş alacaksın, iş kontratın var mı, ne üretiyo bu firma,(cevap olarak otomasyon sistemleri dedim, "for example" dedi.yahu türkçe anlatmak bile zor.insaf yani.elektronik techizatlar,robotlar vs dedim ama tatmin olmuş gibi görünmedi)
kadın sanki fbi ajanı.okulumu,işimi gideceğim yeri,anamı babamı sorsun da cevabı yapıştırayım diye bekledim ama başka hiç bişey sormadı.
hepsi bi yana, mahkeme duvarı gibi suratı var.zaten heyecanlıyım,iyi bilmediğim bir dilde kendimi ifade etmeye çalışıyorum,iyice zorlaştırdı durumu.sanki amerikayı işgal etmeye gidiyoruz.
her neyse teşekkür edip ayrıldım.akşam çalışacağımı beyan ettiğim şirketi aramışlar.söylediklerimi teyit ettilerse alırım heralde vizeyi.
alamazsam da bir daha gider miyim bilmiyorum.bugün bütün hevesim kaçtı.
Bookmarks