arkadaslar alaskaya gıdeceklere onerılerım hemde okudugum kadarıyla genelde herkes aynı soruları soruyo sımdı ılk once yapacagınıs turkıyede guvenılır saglam bır sırketle anlasmak ama anlasmadan once sırket alaskanın neresıne gonderıyo gecen sene o fabrıka ne yapmıs bunları arastırnak alaskada gordugum kadarıyla cok ıyı olan 3 4 fabrıka var zaten benım gıttıgım yerlerde gordugum kadarıyla.yatak yemek sorununa gelınce alaskada fabrıkaların yuzde 90 yemek yatak verıyo ucretlı verenler saatı 7.80 veya 8 dolardan calıstıyo ucretsız verenler 7.15 dolardan calıstırıyo saat bası ama ıkısıde aynı seye gelıyo sonucta.calsma sartlarına gelınce tamamem sectıgınıs fabrıka ıle alakalı bazı fabrıkalar eskı hala makına sıstemıne gecmemıs elle yapıyolar ıslerın yuzde ellısını .bazı fbrıkalar tamamen makına ıle butun ısı makınalar yapıyo ben 16 saat calısıyordum sonrada bara gıdıyodun yanı cok rahattım amekıka ıcındede calıstım seattle da alaskada kı rahatlıgı bulamadım.amerıkada cok kısı ıle konustum turkıyeden gıden cogu mutsuz sıkayetcı arkadaslar turkıyeden gımeden bıtıyo hersey orda yalnıssız hata yapmayın ıyı arastırınnnnnn sorusu olan varsa yardımcı olurum a mail adresim

Email alış verişi yasak