hee benim senden çok şaşmıştı 9 nisan gece 2'de,
çabuk söndü ama![]()
![]()
hee benim senden çok şaşmıştı 9 nisan gece 2'de,
çabuk söndü ama![]()
![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
nası oluyo anlamıyorum, 27 haziran için aratıyorum 500 dolar diyo, bir daha aratıyorum 727 oluyo, tek kişi aratıyorum 500 diyo,4 kişi aratıyorum kişi başı 727 diyo, sonra tekrar deniyorum 500 diyo.
saniyede bir fiyat değişiyo mu nedir.
tek kişilik koltuk kalmıştır o tarihlere ondan olabilir..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
arkadaşlar hangi kartlarla ödeme yapılabiliyor?herhangi bir kredi kartı olur mu?ona göre yatırıcaz.
Bütün kartlarla ödeyebilirsin
bankamatik kartları da oluyo mu peki?
kredimizin yattığı bildiğimiz ziraat bankamatiği mesela![]()
Bileti sanırsam aldım, sirketi aradım sormak icin onlar da inadına alma diyor. Tam cileden cıkılacak durum. Cok aksattılar bu sene bu isi. Nisan ortası olucak daha is verenle görüsmedik :S , bir yandan da isiniz kesin pozisyon seciceksiniz diyorlar. pff Neyse bakalım nolucak sonumuz![]()
Bankamatik kartları internet alışverişlerinde kullanılamıyor
istersen british in kendi sitesinden de , ordaki bilgilerle check edebilirsin, hayırlı olsun , iyi uçuşlr
bilet detaylarında "Tickets are nonrefundable." yazıyor. benim gibi vizesi sonra olanlar için önemli olan nokta bu. Yalnız birkaç kişinin de belirttiği gibi 125 euro iptal ücreti var yazıyor alttaki linklerde..
16.PENALTIES
CANCELLATIONS
BEFORE DEPARTURE
CHARGE EUR 125.00.
NOTE - TEXT BELOW NOT VALIDATED FOR AUTOPRICING.
CHARGES APPLY TO ADULTS AND CHILDREN.
AFTER DEPARTURE
TICKET IS NON-REFUNDABLE.
NOTE - TEXT BELOW NOT VALIDATED FOR AUTOPRICING.
NO SHOWS WILL BE TREATED AS CANCELLATION.
WHERE THE FARE IS COMBINED WITH ANOTHER FARE THE
MOST RESTRICTIVE CONDITIONS APPLY TO THE ENTIRE
JOURNEY.
şimdi bu konuda sıkıntı çıkar mı acaba?..
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
bu bi risk arkadaşım, karar senin, iptal durumunda 125€ paşa pşa ödeyeceğiz
After departure hocam o. Yani kalkış tarihi geçtikten sonra ben vazgeçtim diyemiyosun. 125€ ödeyip sonraki tarihe erteliyosun. Eğer para iadesi istiyorsan uçak kalkmadan önce halledecen o işi. Yine 125€ kesintiyle geri ödüyolar paranı
Herkese teşekkürler, haberdar edene, yardımcı olana...
aldım biletimi. attık zarımızı ortaya. inşallah vizeyi sorunsuz alırsam, masadaki bütün çipleri alıcam![]()
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
faydalı olabildiysem ne mutlu, gerçektende bu wat olayı turkishwat sayesinde daha kolay gerçekleşiyor, buarada 13 haziran gidiş olmak üzere hala 500 dolarlık bilet mevcut, almayı düşünenlere son bir uyarı olsun
Bileti aldım sonunda.
Şimdi sırada resim çekinip pasaportu uzattırmak. Sonra DS gelmesini beklemek. Ardından vize randevusu alıp görüşmeye gitmek ve sonucunu beklemek kaldı. İşin büyük kısmı bitti anlayacağınız![]()
biletimizi 27 haziran tarihinde 4 kişi aldık çok şükür.henüz hiç birimizin vizesi yok ama o da olur inşallah
herkese çok teşekkürler..
arkadaşlar expediadan bilet alamayanlar bir de orbitz e baksın.511 dolara istediğiniz tarihte bulabilirsiniz belki.
Konu EdenBeast tarafından (11-04-2009 Saat 12:09 AM ) değiştirilmiştir.
530$ a İstanbul - Los Angelos biletini şaşırılacak derecede ucuza aldım. NY deil, LA dikkat cekiyorumArastırmalarımdan sonra da vergidir, yakıttır cok sorun cıkacagımı sanmıyorum. (Maddi sorun cıksa da yarı fiyatına aldım zaten
) Topicde emegi gecen özellikle özgürsüm e cok teşekkürler...
![]()
ben bilsem 530$a los angelesa bilet olduğunu ne işim vardı vermontta![]()
arkadaşlar bileti acentadan salıdan önce alamam o güne kadarda kampanya biter diye korkuyorum.Orbitz den ya da expedia dan nasıl alabiliriz bi yardımcı olabilicek var mı?
expediadan geçen akşam aldım
önce üye oluyosun sonra uçui bilgilerini giriyosun sonra da kredi kartı bilgileri ve en sonunda bileti alıyosun
zor bişey değil daha önce internetten alışveriş yaptıysan halledersin hemen
daha önce internetten çok alışveriş yaptım ama bileti nasıl bastırıcaz. Ayrca expediagibi sitelerde kred kartından alışveriş bi sorun çıkarmaz herlade dimi
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)
Bookmarks