arkadaslar british airways in fiyatlari inanilmaz dusmus sanirim son gun bu fiyatlar icin. forumdan arkadasimiz sakurek 520 dolara tek aktarmali istanbul los angeles bileti aldi az once, expedia.com dan. bilet alacak lara duyrulur.
arkadaslar british airways in fiyatlari inanilmaz dusmus sanirim son gun bu fiyatlar icin. forumdan arkadasimiz sakurek 520 dolara tek aktarmali istanbul los angeles bileti aldi az once, expedia.com dan. bilet alacak lara duyrulur.
Gercekten iyi fiyat gece gece pozitif etki yaratti .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yahu ben 28 nisanda vize gorusmesine gidecem ben bile dusunuyorum almayi kimse umursamadi ama kafalari cok vuracaklar duvara 500 dolarlik bileti kacirdik diye![]()
![]()
aldım isim yanlış çıktısonra aradım iptal ettirdim. Rezervasyon duruyo bi numara verdi kredi kartından düştüğü an alacam tekrar bakalım. Türkçe Karakter kullandık bilette saçmasapan bi soyadı çıktı ortaya.. aklınızda olsun..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
aman dikkat diyorum.. Bakalım iptal ettik ama ne zaman karttan düşecek. Umarım bi sorun yaşamam..
Electricity Paralyses..!
gercekten de cok ucuzmuş bilet bende su sıralar bilet almayı düşünüyorum ama şimdi bole uygun bi fiyat karşısında şaşırdım ne yapacağımı açıkcası....neden bu kadar ucuz olabılır sızce?
arada bi oluyo boyle gunluk kampanyalar.. Altında bişey arama![]()
Electricity Paralyses..!
tek günlük mü bu kampanya?
2 gun gecerli idi bu bilet sanirim bu son gun .
newyorka da 500dolar dio ya ama gidiş tarihi belli olmayınca insan elini bile süremiyo işte![]()
bu fiyat neden bu kadar ucuz.şaşırdım açıkçası :S bu yamukluk olmasın.
sakurek sende experiencela gidiyordun sanırım şirket bize bu civarda bişi ayarlamazmı acaba???
ben de chicagoya almak istiyorum ama ben de nakit var,kredi kartımda da 300 tl var,rezervasyon oluo mudur??
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
84 model uçakmış oyüzden bukadar ucuz![]()
![]()
tarih aralığı 3.11-5.31 arası alınması gerekiyor biletleri anladığım kadarıyla..
tarih değişikliğinde de 125 euro alıyor sanırım
Tickets are nontransferable and name changes are not allowed
iadesiz ve isim değişikliğine izin vermiyor(burası kötü işte)
alıpta elmizde kalma ihtimali var olurda vizede sorun çıkarsa başkasınada veremiyouz..Ancak 125 euroyu verirsek iptal ederler
For a limited time, pay no Expedia booking fee for any flight booked on Expedia.com. Offer is valid only for new flight bookings made between 3/11/2009 and 5/31/2009. Please note government, airline and/or airport taxes and fees may still apply.
Konu watken tarafından (09-04-2009 Saat 01:30 PM ) değiştirilmiştir.
fark etmez uçak uçaktır =)
bu son kampanya mıdır,bnm pasaportuma vize basılmadı,ds2019u bekliorm ya,rezervasyon mümkün deil midir?baktım değil gibi görünüyor ama bilgisi olan varsa..
süper bir fırsat kaçırırsam çok yancam..
Hold up... hold on... don't be scared..You'll never change what's been and gone ..May your smile... Shine on... Don't be scared..Your destiny may keep you warm..
ya son gün olduğu nerde yazıyo
ya ama bu expedianın genel açıklaması ama kampanya sadce british airwaysde var bu tarih bunun için olmayabilir
Please note, government, airline and/or airport taxes and fees may still apply...
Bu kısma dikkat edin arkadaşlar sonradan başınız ağrımasın.. Customer supporttan iyice öğrenin..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşlar fiorexe katılıyorum.internetten satışa çıkan biletlere vergi dahil deil.bunu gözden kaçırmamanızı dilerim=)
GREAT LAKE GEORGE LOG JAM RESTAURANT & MOHICAN MOTEL
WAT 2009
buyuk ıhtımal vergıler dahıl may apply yazıo zaten nolur nolmaz diye yazıolar sonra baslarına dert acılmasın diye
http://img9.imageshack.us/img9/9945/adszmhb.png
4 siteden aynı uçuş için fiyat aldım:
...................Bilet......Tax....Rezervasyon
Expedia.com : $186 + $314 + $0 = $500
Orbitz.com...: $186 + $314 + $11 = $511
Trek Turzim..: $186 + $379 + $20 = $581
British Air.....: $186 + $379 + $20 = $581
Gördüğünüz gibi bilet fiyatı olarak her site aynı şeyi gösteriyor. Tax kısmında taxes, fees, charges, surcharges toplam fiyatları yazıyor. Bence expedia.com Türkiye kaynaklı site olmadığı için daha sonra ek masraflar çıkacaktır. Eğer müşteri hizmetlerinde kesin bir bilgi alan olursa lütfen buraya yazsın.
Buradan çıkan sonuç şudur: Expedia ile orbitz arasında kalırsanız orbitz'den alıp da boşu boşuna rezervasyon ücreti ödemeyin$80 olan bu farkın kesinlikle bir açıklaması vardır. Çünkü acenta kâr payları açıkça gösteriliyor listede.
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks