mstfdg daha önce gittin mi bilmiorum ben başımdan gecenleri anlatayım sana 2 hafta kesntisiz burger King yemiştim 1 kase mercimek çorbası için 20 dolara kadar razıydım yani o kadar kötü anlatamam![]()
mstfdg daha önce gittin mi bilmiorum ben başımdan gecenleri anlatayım sana 2 hafta kesntisiz burger King yemiştim 1 kase mercimek çorbası için 20 dolara kadar razıydım yani o kadar kötü anlatamam![]()
Arkadaşlar bende Mc donaldsta çalışacağım , ben ne yapayım peki
yemekler bedavaya geliyor diye seviniyordum ama domuz eti ve domuz yağı olayı malum....
en azından kahvaltı yaparım dedim, geçtiğimiz günlerde bir kahvaltı menüzü yedimm bööööghh yanii...amerikadada kahvaltı menüsü varmı bilmiyorum ama....bare şöyle food court içinde olan bir mc donaldsa düşsemde arada bir farklı yemek yesem....yada çaktırmdan yanımda et met getirip arada bunların ızgaraya sokusturup kebap falan mı yapsam ne yapsam
![]()
vala dila çok makbule geçersin![]()
Ya ben daha kalcak yeri bile bulamadım Jungle Jim sağlamıo konaklama craiglist die biyerden araştrioz bakalm nolcak sonumuz
dilacım sen nerde pilav yapcan ki ? benm kalacağım evde de mikrodalga fırın varmış. ocak denen şeyi kullanmıyor mu amerikanlar.. belki de ocak küçük bi ayrıntı die yazmamışlardır. öyle umuyorum yani.
benm işim belli oldu bu arada new jerseyde B%B department store south da kasiyerlik yapcam. eğer geçerseniz oralardan uğrarsnız bana da![]()
nese arkadaşlar Rehoboth Beach e dönemlim
Ben ve arkadşım 15 haziranda New yorktayız 1 gece newarkta otelde kalcaz geceliği 59$ a sonraki gün de timestaki greyhound dan da Rehoboth beach e direk gitmeye çalşcaz eğer direk yoksa önce Dover a orda Rehoboth a geççez gibi plan bu. Daha önce giden yok mu hiç yaw...
aslında ben de havaalanında sabahlamayı düşünüodum fakat kız arkdşımla birlikte gideceğimiz için işii tehlikeye sokmak istemedm geceliği 50 dolara bi hotel buldum bile. Daha önce gittiğimde sabahlama konusu olmuştu ama şunu söliim bazen görevliler çok ters oluyo ve izin vermiolar. Dış hatlardan çıktıktan sonra szi çıkmaya zorluyolar.Keşke aynı tarhlere denk gelseydi.
Biz de sabahki otobüsle Dover a gitcez ordan eyalet içi bi otobüs e binip ulaşcaz artk Rehoboth a plan bu![]()
biz jfk ye inmicez newark a incez 22.30da hemn yanında Howard Jhonson hotel var erken rezervasyon geceliği 59 $ a gelio kahvaltı da dahilhiç değilse uykumuzu almış oluruz çünkü daha rehoboth a gidip kalcak yer bakcaz bizim konaklama garantisi yok da
Aslında havaalanı güvenli sonuçta ama siz erken saatte gideceğiniz için sorun olabilr gece boyu.
Bence siz www.hostelworld.com dan hostel bakın tek gecelik dormlarda 20-30$ arasında rakamlar 42th street e yakın biyerde bakarsınız ordan hiç zorlanmadan otobüs durağına gidersinz
new york'dan almanyaya dönceğim gece jfk'da sbhlamıştım geçen sene. birden fazla terminal var orda, geceleri hepsi açık olmuo tabiki, ama ana terminal var orası hep açık, ve inanılmaz kalabalık oluyor,yani benim kaldığım gece çok kalabalıktı oturcak yer bulamayıp yerde yatmıştık hep. için rahat olsun derim(ama yinede sen bilirsin yani tabiki). bu arada arkadaşlar yanınıza ceket almayı unutmayın, greyhound otobüsleri inanılmaz soğuk oluyor, full klima çalıştırıyor adamlar![]()
Konu vlkn03 tarafından (01-05-2009 Saat 03:04 AM ) değiştirilmiştir.
ayrica alternatif olarak Salisbury,Maryland yapabilirsiniz Greyhound ile,iki bolge arasi otobusle 1 saat arabayla 30 dakika.
arkadaslar ben de rehoboth a yakın lewes de calışacağim food lion da.
Lewes le Rehoboth bir ztn 5 dk arasıben de anadolu bu arada bülüm neydi?
arkadşlar burda millet hep romanya gecesi rus gecesi yapıbiz de yapalım hayrlısıyla![]()
Arkadaslar ben Washington DC de yasiyorum yazlari Ocean City,Maryland de taxicilik yapiorm. DC DULLES AIRPORT'tan JFK'dan sizleri karsilayip makul fiyatlar karsiliginda calisacaginiz/konakliyacaginiz yere birakabilirim. Bagli oldugum taxi firmasi uzun yillardir OC de hizmet vermekte (OCEAN NITE TAXI&LIMO SERVICE). bana cun8akin*gmail.com adresinden ulasabilirsiniz... Hepinize iyi yolculuklar...
Konu cakin1984 tarafından (19-03-2010 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir.
Millet biz Ocean City Maryland da kalioruz, burdan Rehoboth Beach e nasil gecebliriz bilgisi olan var mi? Orda Tanger Outlet Center var bitane bayaa buyuk ve ucuz bi yer oraya gitmek istioruz.
ya 2010 da rehoboth hiç yok sanırım artık 2011 e kaldı demek ki 2011 yazında görüşmek dileğiyle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks