S-pectacular
garip olan sey su ki alkolde haram fakat eminim cogumuz alkolde tüketiyoruzdur.=:=oraya giidince partiler eglenceler içkiler vs sürekli bunların içine girecekken birde domuzmuymuş degilmiymiş sanırım bunu cok dert etmemek gerek tabi herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım...
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
[QUOTE=S-pectacuLar;48945]watken sende yap bi manita orda..o sana yapar yemekleri iste![]()
![]()
bide rus yaptigini dusunsene..valla sana parani harcattirmaz para biriktirirde oyle donersin turkiyeye![]()
[/QUO
hahaha rus kızının sayesinde para biriktirip doncekmıs...)))))))
eksi bakiyeyele dönmede![]()
ohh ne güzel sucuklar peynirler havada uçuşmuş ama gümrükte bununla ilgili sorun yaşayan oldu mu hiç? belki amerika gümrüğünde olmuyordur ama avrupada buna çok dikkat ediyorlar.benim akrabalarım basma peynirleri almanyaya giderken özel geliştirilmiş yöntemlerle bavullara dolduruyorlar ve bu gıdalar yurtdışında altın değerini görüyorgümrükte yakalandığında da hem bu gıdaların elinizde alındığını ve de ceza yediğinizi biliyorum bu biyolojik hastalıklara önlem amacıyla..
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
arkadaşlar ne olur biri açıklık getirsin bu konuya ben giderken sucuğu peyniri yüklenip götürmek istiyorum![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
götür yaw götür kimse bişey diyemez![]()
arkadaşa aynen katılıyorummidesini düşünen ilerde kanser gibi hastalıklarla uğraşmak istemiyorsanız cidden hazır çorba yerine paso su için daha sağlıklı.
ben günlük enerji ihtiyacımı karşılaması için bi kaç paket incir kurusu götürcem![]()
hem doyurucu hem tatlı niyetine.ha birde marketlerde çikolatalı musli-kahvaltı gevreği türünde birşeyler alırım ilk 2-3 gün sorun yaşamamak için. paso et yiyip mideyi dağıtmak istemem. bir de sorum olcak oraya giderken reçel-pekmez gibi şeyler götürebiliyormuyuz kahvaltı için? yoksa çok mu abarttım![]()
buradaki üyelerin çoğu erkek mi yoksa ben mi öyle zannediyorum:S:S bu yiyecek konusu benm de aklımda...her şey iyi güsel hoş da adamların yağları da domuz yağı olacak sanırım ben sadece marulla beslencem :S
ya ben mesir macunu götürcem öğrensinler bakalım redbulların nasıl etkisiz kaldığını![]()
Amerika sefaretine değil dikkat amerika sefaletine
yani acikcasi burdan bir sey goturmeye gerek yok orda her turlu yiyecegi bulabiliyorsunuz. sonucta amerikada bir cok musluman yasiyor. her urunun ustunde neden yapildigi yaziyor. Turkiye gibi de sallama degil yani 4 tl ye dana sucuk satmiyolar![]()
icinde domuz etinin veya domuz yaginin olup olmadigina bakabilirsiniz ve olmayanini kolaylikla bulabilirsiniz...
tabikide burda maksat kültürümüzü tanıtmak elin zencisine ne vercem macunuhatunlar dururkene :P
tabikide ayıp ettin![]()
ama mesir macununu iyi düşünmüşsün.
% TÜRK MALI![]()
aslında cevizli sucukta götürmeyi düşünüyorumda biraz pahalı kaçıyor![]()
Bnde manisadan bi çuval macun yüklenip getiririm![]()
reklam olanilir belki diye yazmıorum türkün en halis şehir sigarasını ve bir litrelik malum öğrenci birasını götürcem![]()
Tras bicagi goturmeyi unutmayin ben gecen yil goturmemistim Ocean City'de zor buldum ustelik baya pahaliydi.
nasil bulamadin wal-mart larda kayniyodu ve turkiyeyle ayni fiyat. hatta 15 dolara tras makinesi almisti ev arkadasim![]()
:d baya yakinmis yao da onemli tabi gideceginiz yerleri cok iyi arastirin en yakin market filan nerde ogrenmek lazim eger yakinda varsa bisey goturmeye gerek yok
valla tras sorunu yok makinayı yeni degistirdim ve usa ya uygun olanından aldım 110 v -220 v calışıyor...
yük etmenin anlamı yok. pek fazla birşey götürmeyi düşünmüyorum
Ben de olabildiğince az eşyayla gitmeyi düşünüyorum
bu aşamalar geçipte iş neleri götüreyime gelince
pek bişi götürmeyi düşünmüyrm yük yapmayay gerek yok
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)
Bookmarks