Tanışalım kaynaşalım
ben centralparkta pedicap işi yapacağım
şuan mülakat tarihini bekliyrm
daha sonrası için konaklama seçeneklerine bakacam
falan filan
Tanışalım kaynaşalım
ben centralparkta pedicap işi yapacağım
şuan mülakat tarihini bekliyrm
daha sonrası için konaklama seçeneklerine bakacam
falan filan
ya hiç nyc'e gidecek yok mu?
büyük ihtimal times meydanında fotoğrafçılık yapacam...yarın kesinleşiyor...hayırlısı bakalım...
hayırlısı
burdan sonucu bildirrisen sevinirim SİN
newyork'u ilk başlarda pahalı diye düşünmüyordum fakat hesap yapınca uygun geldi...daha doğrusu newyork'ta olduğu için işden daha çok para kazanıyorum görünüyor...tabi evdeki hesap newyork'a uymayacak sanırsam...craigslist'de odalar 125$/week diyor ki zaten yatmadan yatmaya uğricaz büyük ihtimal...hesap olarak tam kestiremedğim şey;yeme-içme...günlük ne kadar tutar acaba???...her yere metro var 2$...ulaşım da kolay...sorun olarak şehri iyi bilmek gerekiyor,yanlış sokaklara girersek başımıza kötü şeyler gelebilir.baya uzun bir araştırma süreci geçirdim ama en sonunda eğer 4 ay newyorkta tek başıma ayakta durabilirsem ,daha hiçbir şeyden korkmam.inşallah yarın iş kesinleşir.haber ederim burdan...
new york ya var mı ötesi. Ben de ilk oraya niyetlenmiştim sonra City Of Angels ağır bastıDönüşte inş ordayım 15 gün
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
1 günde manhattan ı zor bulursun![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
evet benim aklımda da birsürü soru işareti var nyc hakkında ama bunlara viz görüşmemden sonra bakacağım(10 Nisan)
umarım hepimiz için sorunsuz eğlenceli bi yaz olur
benim iş olmadı artık bir başka newyork baharına![]()
times'da fotoğrafçılar mı vardı?
böyle bir iş var desen ben zaten sana o iş olmaz derdim.
Bu işi oralarda yapan tek kişi var. O da özgürlük anıtını rengine boyamış kendini. Bütün ülkelerin bayraklarını toplamış. Alıyosun ülkenin bayrağını, resim çekiniyosun. Diğer türlü orası turist mekanı olduğu için "foto, şipşak" işi orada olmaz.
bu fotoğrafçılık işi fotoğrafı çekip,arkaplanı falan değiştirip çıktı alıp müşteriye teşlim etme işiydi.
ayrıca insanların fotoğrafını çekip tişörtlere bastırıp teslim etme işi de vardı.tam anlamıyla şipşak değil.
işveren times pictures zaten.ama olmadı
Arkadaşlar
NYC e gidecek olan/gitmiş olan yok mu??
gidecek olanlarla tanışmak istiyorum ulaşım konaklama gibi bir çok sorunu bilgi paylaşımımızla/tecribelerimizle daha doğru kararlar alabiliriz
Ulaşımın nesini soracaksın. Alıyorsun monthly unlimited metro kartı 81 dolara; otobüs, minibüs, metro, metrobüs herşey sınırsız.
bizde arkadaşla yazın newyork citye gideceğiz.tgi fridaysda garsonluk yapacağız
faruk olaya yaklaşımın çok güzel
realbrutal çok senindim sonunda NYCye gidecek birini buldumTgi Fridays tam olarak nerde?
ve konaklama işini naptınız?
konaklamada biz biraz araştırdık New Jersey veya Queensde bi daire/oda tutmaya karar verdik ama netten bi yer bulamıyoruz
bundan dolayı tedirginim açıkcası
Queens Sunnyside civarında arayın. Türk çok oralarda. Camisi, marketi falan da var.
hangi sitelerden arayabiliriz?
centralparkta pedicap işi yapacağız
konaklamada bizim şirket de buldu fakat baya pahalı zannedersem şirket konaklama işinden de karelde etmeyi düşünüyr
biz de kendimiz arıyoruz Queens ya da new jerseyi düşünüyrz ama şuana kadar bi yer bulamadık
craiglistten falan göz attık bizde ama ordaki fiyatlara pahalı diyor herkes.haziran başı 2 kişi gideceğiz.24 ü gibi 2 arkadaş daha gelecek.o yüzden diğer arkadaşlar gelene kadar şirketin ayarlayacağı yerde kalır daha sonra başka yere geçeriz diye düşünüyoruz.
sizin şirketin bulduğu yer kaç dolardı? sitesinde kalacak yer 250-300 dolar arası+ depozito yazmışlar.ama daha vizemiz basılmadığından daha uçak bileti araştırma işine bile giremedik
new york cok pahali cidden... hele bnm gbi allaha emanet 1 sirketle gidiosaniz sokakta yatmk zorunda kalablrsnz...![]()
there is nothing stopping me...
NYC'de 400 dolar aylık kira normaldir. Ben 400 ödedim aylık.
İlanlara craigslist'den bakabilirsinizi ama dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Ben size Amerikada'ki Türklerin toplandığı siteleri öneririm. Bence buralara bakın. Genelde 3 aylık yer bulmak zordur. Hele bunu internet üzerinden yapıyorsanız daha da zordur.
Biz Eylül 10 gibi travel amaçlı 10-15 gün Ny ta olucaz !
arkadaşlar bende ny manhattana gidiyourm.. pedicap olarak ama forumlarda bu işle vezirde olursun rezilde gibi bişy var.. gidince anlıcas heralde... bide herhafta 200 dolar civarı veriomusuz galiba kira olark bisklete.. bunn yemeği konaklaması war.. onlarda belli değil.. nolcak bilmiorum:S:S:S
Biz de seninle aynı durumdayız artık gidince anlıcaz, benimde kafam karışık, iyi diyen kötü diyen birçok kişi var bu kişiliğe baklıyor galiba umarım uygundur.
a ne güzel sonunda aynı işi yapacağım birileri çıktı
sizinle tanışmayı çok isterim
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks