Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: j1 vizesi ile kaç ay kalınabilir 4 mü 5 mi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Dediklerin kesinlikle dogru. Siz siz olun DS formunda yazmasina ragmen 1 ay oncesinden fln giris yapmaya kalkmayin. belki bir hafta on gun olabilir ama daha fazlasinda orada kalabilme sansiniz var. Bir diger onemli nokta ise vize baslangic tarihi diye bir sey yok aslinda arkadaslar. Orada yazan tarih sizin vizenizin verilis tarihidir. Fakat J1 vizesi sadece bir belge ile gecerli olan bir vize oldugundan DS 2019 un uzerinde yazan tarih aslinda sizin vize baslama tarihinizdir. Benim DS im 1 Haziran-1 Ekim arasi yani 4 ay yasal calisabiliyorum. Bu surenin sonunda da 1 ay daha yasal olarak gezme hakkiniz bulunuyor. Yani toplamda 5 ay Amerika' da kalabilirsiniz. Bilgilerinize.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tough Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerin kesinlikle dogru. Siz siz olun DS formunda yazmasina ragmen 1 ay oncesinden fln giris yapmaya kalkmayin. belki bir hafta on gun olabilir ama daha fazlasinda orada kalabilme sansiniz var. Bir diger onemli nokta ise vize baslangic tarihi diye bir sey yok aslinda arkadaslar. Orada yazan tarih sizin vizenizin verilis tarihidir. Fakat J1 vizesi sadece bir belge ile gecerli olan bir vize oldugundan DS 2019 un uzerinde yazan tarih aslinda sizin vize baslama tarihinizdir. """""Benim DS im 1 Haziran-1 Ekim arasi yani 4 ay yasal calisabiliyorum. Bu surenin sonunda da 1 ay daha yasal olarak gezme hakkiniz bulunuyor. Yani toplamda 5 ay Amerika' da kalabilirsiniz. Bilgilerinize.
    """""

Teşekkürler....( özelliklede tırnak işaretleri arasındaki bölüm için : ) )

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı tough Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerin kesinlikle dogru. Siz siz olun DS formunda yazmasina ragmen 1 ay oncesinden fln giris yapmaya kalkmayin. belki bir hafta on gun olabilir ama daha fazlasinda orada kalabilme sansiniz var. Bir diger onemli nokta ise vize baslangic tarihi diye bir sey yok aslinda arkadaslar. Orada yazan tarih sizin vizenizin verilis tarihidir. Fakat J1 vizesi sadece bir belge ile gecerli olan bir vize oldugundan DS 2019 un uzerinde yazan tarih aslinda sizin vize baslama tarihinizdir. Benim DS im 1 Haziran-1 Ekim arasi yani 4 ay yasal calisabiliyorum. Bu surenin sonunda da 1 ay daha yasal olarak gezme hakkiniz bulunuyor. Yani toplamda 5 ay Amerika' da kalabilirsiniz. Bilgilerinize.
    işte budur bnde tam olarak sakurekle dun bu konuyu konusuyordum,
    şimdi bnde DS tarihleri olarak baslangıc 5 haziran bitiş 1 ekim dedim ve DS daha gelmediginden bu tarihler basılırmı bilmiyorum sonrasında da 1 ay gezme suremi kullanırsam krallar gibi 5 ay olur.bu arada tough senin DS 1 ekim yazıyosa max olarak verebilecekleri tarihide boylece kesinleştirmiş olduk surekli bi muamma vardı 15 eylulmu son diye boylece 1 ekim son oluyor...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)