valla 2 haftada ne kadar kazanacağın belli olmaz.ben sezon başlarında bizim parkta haftada 35 saat falan çalışabildim ancak.fakat sezon sonuna doğru haftada 50-55 saati buldu.çünkü parktan ayrılanlar falan oldu.(parkta çalışan abd li şahsiyetlerin okulları erken açılıyordu.mecburen parktan erken ayrıldılar)onların yerine çalıştık.iyi de oldu hani.ne kadar kazanacağını biraz da sen belirliyorsun aslında.eğer eğlence parkını düşünüyorsan bazı günler park kalabalık oluyor,ekstra eleman ihtiyaçları oluyor,ya da bazen boş günlerinde gelmeyenlerin yerine extradan çalışma imkanın oluyor vs.aldığın para da saati 7-9 dolar arası değişiyor.
su parekında cankurtaranlık yapabilmek için çok da iyi yüzme bilmen gerekmez.boğulmayacak kadar biliyorsan yeterli bence.
mc donalds da hızlı çalışman gerekiyor ,arkadaşlardan çok hareketli bi ortam diye duydum,cankurtaranlık da gerçi çok yoruyor va bazen oturmaktan sıkılıyor ve uyuklayabiliyorsun,bazen güneşte kalıyorsun(güneşte kalmayı sevmiyorsan sana göre değil,aslında sağlık açısından sakıncalı bir iş bu lifegurd lık.güneşte kalmak zararlı.üstelik ben ve benim oda arkdaşım oralardan mikrop kaptık,benim mesela ayağıma parktan mantar bulaştı,hala geçmedi.hijyen konusunda parkta kendine çok dikkat etmelisin.malum ortam kalabalık,hastalık bulaşıyor.)