Bayram eylul sonu gibi bitiyor sanirim.Okullar dogal olarak gec acilacak.bende eylul sonu gibi donmeyi dusunuyorum
Bayram eylul sonu gibi bitiyor sanirim.Okullar dogal olarak gec acilacak.bende eylul sonu gibi donmeyi dusunuyorum
Eğer bu sene gidebilirsem Ekim ortası gibi dönmeyi düşünüyorum . Hayatta NBA başlamadan dönmem![]()
NBA sezonu 4-5 Ekim gibi açılıyo , bence bu kadar umutsuz olma![]()
en son n zaman gelebiliyoruz?
ben erasmus a başvurdum eğer o iş olursa eylülün ilk haftası dönerim diyorum,ancak olmassa bence amerikaya gidilmişken en azından sonuna kadar durulmalı..el öpmeyi dert edenler gitmeden önce o işi halletsin derim![]()
evet dooru gitmeden önce bayram için 3 5 el öpsek en azından orda 1 saat 1 ayakabı parası çıkar![]()
Bayram iyi fikirmiş, hatta bir iki kere peşin el öpün, sonraki bayramlar için
Sonra da vermeyiversinler harçlık falan![]()
sormayın arkadaşlar...bende eğer 2.iş bulamazsam 250 dolarla falan doneceğimm......
donus tarihi: 6-10 eylul arası...
isverenle fuarda sözlesmeyi 1ekime kadar yaptık istersen dahada gec sureye kadar calısabılırsın dedıde heralde bı 8-10 gunde dolassam 12-15 ekim gibi dönerim türkiyeye![]()
kız arkadaşımla gideceğimden vizenin son gününe kadar kalmayı düşünüyorum. tabi paramız yeterse. bir daha zor gideriz o yüzden ekimin son günleri geliriz heralde
evet bir çok yerde kız erkek farklı oluyo
donus tarihim:5-10 ekim arasi..
10 ekimde dönmeyi düşünüyorum bende..
ben ekim sonu dönmeyi düşünüyorum
işten çıktıktan sonra para ve kalacak yer durumuna bağlı benimki...
yoksa elbette son güne kadar durmak iyi olur ama...parayıdaa bitirsekk napiciizznerde nasıl kaliiiciiizz son güne kadar
allah sabır ve para verirse, 10 ekim hertürlü![]()
7 ekime kadar hayırlısıyla![]()
bende 30 eylül de dönmeyi düşünoyorum![]()
"jewelz" orda vize olayını nasıl halletmeyi düşünüosn bende dönmeyi düşünmüyorumda biraz bilgi verebilirmisin..
bende 24 ekim gibi dönmeyi düşünüorum ama vize süreme bağlı tabi.
30 eylül son iş günüm olur sonra 24 günde de kuzeyden-güneye sahil kıyısı boyunca arabamla inmeyi planlıyorum ancak yeticek 24 gün bana![]()
qidiş 22 mayıs qeLiş 1 eKim![]()
15 ekim kısmetse...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
kizmetse 2012 ye kadar kalmayi dusunuyorm.. :d yani 2012 haziran diyelim![]()
![]()
9 ekime aldım bileti
ben en erken ekımın ılk haftası donecegım arkadaslar
saten işim 30 eylul de bıtıo artık ne kadar geserım bılmıorum
slm arkadaşlar Türkiyeye dönmeden önce 2 hafta amerika turu atmayı düşünüyoruz ekimin başında döncez Türkiyeye eylül 15 gibi başlamayı düşünüyoruz.eğer ilgilenen varsa mail atarsa sevinirim.
20 ekim gibi dönmeyi düşünüyorum, kısmetse.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks