Bende geçen sene İstanbul'da girmiştim vizeyi alamadım kendimle alakalı durumdan dolayı hazrlıktaydım..Geçen sene Kıbrıs da alım oranı çok yüksekti onu biliyorum.Ancak bu sene Kıbrıs'ın mayıs ayında yapma nedeni diger vizeleri bitirip yani ondan önce yapmaya çalıştıklarını ardından wat a geçmeleridir.birde herkesin transkriptini görmek istemeleridir bir diger sebep ise mayıs ayında girenlerden 2.dönem için belirlenen notların varsa istemeleridir(eger 1.dönem notlarım kötü bu dönem düzelttim diosak bunu kanıtlamamızı isticeklermiş yani) oradaki görevlilerle sene başından beri konuşuorum erken başlama ihtimali olurmu diye..
benim bu sene burda girme sebebim sadece birde burda deniyim gibi düşünceydi yani türkiyeye gidiorum geliyorum ancak burda girmek istiyorum bu sene.benim düşüncem hiçbiyer farketmiyo egerki kritik durumdaysan olacak belli deilsek gideriz zaten şirketler bazen istekleri yönünde konuşuyolar.ben kıbrıs genelinde şirket temsilciligi yapıyorum ve bu tür şeylerle elimden gildigince bilglenmeye çalışıorum.şirketten bi hafta önce arandım o gün istanbul amerikan konsolsluundan gelen mail dogrultusunda okuyan her kişi kendi ülkesinde girmelidir gibi bir yazı çıkmış tabi şu andan itibaren demek oluyo o.yani randevu almış ve girmiş olanları ilgilendirmiyor bu azerbaycan kıbrıs vb yerler için ülke olarak kastediolar bununda sebebi heryönden konsolosları rahatlatmak ve ülkelerindeki konsoloslara yönelmeleriymiş..umarım gircek olan hepimiz alıp gideriz..ama geçen senelerden anladıgım geç olsun güç olmasın o yüzden bu sene biraz daha rahat olmaya çalışıyorum=)