10 dollar hicte pahali degil...ben yunanistanda yasiyorum burda 8-10 euro arasi degisio yani 12-14 dollar arasi... 10 dollar - 6 euro fln yapio.. baya iyi bence
10 dollar hicte pahali degil...ben yunanistanda yasiyorum burda 8-10 euro arasi degisio yani 12-14 dollar arasi... 10 dollar - 6 euro fln yapio.. baya iyi bence
Konular birleştirilmiştir..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Valla ben kel olduğum için sorun yok, kendi kendime oluyorum hemencecik makinamı da götürcem
llorando, de cara a la pared...
arkadaşlar engin tecrübelerimden burada da biraz bahsedeyim
orada berberler hakikaten pahalı. bizim orada en ucuz wal-martta kesiyorlardı. ancak orada kestiren arkadaşların kesim sonrası kafalarının neye benzediğini burada şimdi açıklamayayım
yapılacak en güzel işlem, abdde veya gitmeden önce burada bir saç kesme makinesi temin edin, isterseniz kendi saçınızı kendiniz kesin, isterseniz arkadaşınız kessin. ben kendi saçımı kendim kesiyordum, arkadaşlarımınkini de belirli bir ücret karşılığında kesiyordumdeermişim.. yok ya en fazla bira falan ısmarlatıyordum
hatta o kadar alıştım ki, 4 senedir hala kendi saçımı kendim kesiyorum. hem pratik, hem ekonomik, hem de şahane sonuç alıyorum, usta oldum valla
makine için, abdye ilk gittiğim sene bir arkadaşın oradan aldığı bir makine vardı, yanlış hatırlamıyorsam markası concorde gibi birşeydi. arkadaş çok uygun fiyata aldığını söylemişti, 2003 senesinde almış.
daha sonra buradan doğubanktan 35ytlye FELIX markalı, şarjlı bir makine aldım. kaç senedir tıkır tıkır çalışıyor. saçlarınızı istediğiniz uzunlukta süper kesebiliyorsunuz, tavsiye ederim. arzumun kardeş şirketiydi galiba bu, 3 sene de garantisi var. philips'in, braun'un makineleri falan da var ama fiyatları 100-150ytl, hiç gerek yok bence.
Abi kendi saçını nasıl kesiyorsun ya?Şekil felan yok heralde. Direk 3'e felan vuruyorsun? Yoksa arkaları nası kesçeksin
![]()
kardeş makinanın her türlü uzunluk ayarı var zaten.
üstler, uzun parçanın 2 numarası (9 numaraya tekabül ediyor sanırsam)
yanlar ve arkalar kısa parçanın 6-7 numaraları. yerine göre uzun parçanın 1 numarası da olabiliyor
enseye doğru natürel yapıyorum artistlik olsun diyesırasıyla 6-5-4-3 numaraları uygulayarak enseye kadar iniyorum.
en zor kısmı, ense kıllarını almak, o kısımda ya bir arkadaşından yardım alacaksın, o kesecek, ya da ikinci bir ayna yardımıyla kendin baka baka keseceksin ki gerçekten baya meşakkatli bir iş. ben artık kafamı ezbere bildiğim için rahatça yapabiliyorum. komple saçları kesmek yarım saatimi falan alıyor. enseyi başkasına yaptırırsan 15-20 dakkada biter. vallaha berbere gitmeyi acayip gereksiz buluyorum şu saatten sonra![]()
Sen bunu ticarete dök abi orda.WAT'dan daha çok para kırarsın yemin ederim. Amerikadaki sayılı Türk zenginlerden olursun.
saçları uzatmak lazım o zaman arada bir düzeltiriz makasla yanları fean tamamdır..
Arkadaşlar Amerikada saç kesimi nasıl oluyor? bizdeki gibi berberler var sanırım ama fiyatları ne kadar oluyor? Almanya civarlarında bi saç kesimi 20 30 euro oluyordu Amerikada da öyleyse çok pahalıdır..![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
berberler zor bulunuyor malesef fiyatlar da 20 dolardan basliyor 50 dolara da gormustum....
Ustelik iyi olmadiklarini duymustum . Eger makineniz varsa 4 numaraya kesin her tarafini .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya onu gectim bide eşşek traşı yapıyorlarmış valla ben kendim kesmeyi ogrenicem keserim yada arkadaslara kestiririm orada daha iyi...![]()
Ben kayınpedere sorarım gidince..Elbet vardır bildiği uygun bir yer![]()
arkadaslar bir adet sac kesme makinası goturun ve birbirinizin sacını kesin bence.sac kesimi 15 dolardı,benm bir sırp arkadas kesiyordu(eh işte aman aman degil tabi)5 dolara![]()
20-30 dolarsa pahalıymıs...kestirmem walla uzasınn ole...ya bu kezde işyerinden sorun ederler ama..yemekten kıl tüy çıktı diye
Sakal için makina aldım onu az çok beceriyorum ama saç için kendimi bilinmez ellere atamam..Zaten 3 ay kalacam 1.5 ayda bir toplamda 2 kere gider traş olurum artık veririz 20-30 dolar napalım..
Bu arada evet kayınpeder..![]()
@Birisi ne yani bizdemi gider gitmez bi kayınpeder yapalım tek çözüm bumu...![]()
Maine'de kadin berberler 14 dolara kesiyordular
anlatmasi bile zor
new york'ta 15 dolara bula bilirsiniz
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
sac kesimi ortalama 40 50 dolar bunlarda ucuz olanlar sayılabılır. 15 20 dolara kesen yerlerde var ancak nicolanın bahsetıgıgı gıbı bı traş yapıyorlar tecrubeyle sabit![]()
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
ya paraya kıyacaz gidecez ohalde, yada kendimiz keseceğiz 3-4 numara...tercih meselesi...
peki arkadaşlar diyelim ki Berbere gittik...
adama saçımızı nasıl keseceğini nasıl soyleyeceğiz????
Hadi Türkiyede Amerikan diyoruz , amerikada boyle bir tras sekli olduğunu sanmıyorum...Yada subay trası diyelim)))))...
bu terimler biraz farklıdır eminim ki...işte kültür şoku) :P
bak boyle anlatacaksiniz.
keep the same style but less hair.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
hadi diyelim daha önceki saç stilini değiştireceğiz....?? önceden 3 numaraymıs şimdi bizdeki amerikan yapacaz..?
hiç karsılastınmı boyle bir durumla?
işte Sihirli cümle...Roma Nickli Üyeden Alıntı
![]()
@aalpinistt sen şansını fazla zorluyorsun bence eski sekli yapabilen berbere fazlasıyla razıyım ben...
....peki arkadaslar, ozaman geri alıyorum soruyu![]()
tesekkurler![]()
arkadasın verdigi sitede hakketten iyi modeller var.valla mobileda da varmış gidersem kestiririm burada tabi cok pahalı olmamak şartıyla...apolloturk Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks