Arkadaslar kusura bakmayin bu kadar telaslanacaginizi bilsem soylemezdim. ben gecen sene ocak ayinda spirint sponsorunun keene valley diye bi yerdeki isine basvurdum. daha dogrusu turkiyedeki wat sirketinden basvurdum. is spirint in isiymis. mayis basina kadar turkiyedeki wat sirketi ds geldi gelecek yarin bugun derken gelmedi ds. sonradan ogrendimki o is ocak ayinda bitmis bile ama hala sistemlerinde o is gecerli ve benim dosyalar pending olarak gozukuyor. yani adamlar bitmis isi bile hala sistemlerinde gosteriyolar. turkiyedeki wat sirketimde calisan 5-6 kisi var ve her biri ayri bir sponsorun isleriyle ilgileniyor. sezon basinda kisilere sponsor dagitimi yapilirken kimse spirint i almak istemiyormus cok ugrastiriyor diye. yani sorunlu bi sponsor oldugunu biliyorum. size tavsiyem baska is secme olanaginiz varsa baska ise gecin. ama spirintin degil baska sponsorun baska bi isine gecin. bunun isin turkiyedeki wat sirketinizle gorusun. ds gec gelirse sizin amerikaya gitmeniz uzayabilir. nitekim benim oyle oldu islerim sarkti mecbur baska ise gectim geldi gitti diyene kadar okul bittikten 20 gun sonra gittim..umarim yardimci olabilmisimdir. umutsuz olmayin daha cok zaman var ben ikinci ise mayis 15 te basvurdum haziran 18 de gittim amerikaya....