Yildizli watcilari buraya bekliyorum.Burada ve kampusde bilgilerimizi paylasabiliriz.
Yildizli olmak ayricaliktir.![]()
Yildizli watcilari buraya bekliyorum.Burada ve kampusde bilgilerimizi paylasabiliriz.
Yildizli olmak ayricaliktir.![]()
yıldızlı olarak yazmassam buraya ayıp olurbu sene 2. defa gidiyorum amerika sevdamdan dolayı değilde biraz gönül işlerinden dolayı..sorusu olana yardımcı olmaya çalışırım..yıldızlı yıldızlıyı korur:P
yıldızlıyız =)
2006 da katıldım ben de wata bakalım kısmetse bu sene de gideceğiz
arkadaşlar bende yıldızdayım inşallah bu sene bende watla bi amerika macerası yaşamak istiyorum bizim üniversiteden arkadaşlar toplu olarak belli bir firmayla mı gidiyorlar yoksa kişisel olarak mı bu maceraya hazırlanıyorlar bilginiz var mı bu konuda bide siz hangi şirketi önerirsiniz?
Grup oldugunu sanmiyorum.Firmayi kendin gidip sirketlerle konusarak forumdan yorumlari okuyarak karar vermen en guzeli.Insallah guzel bir yaz gecirirsin.Kolay gelsin
bende yıldızlıyım,,ayrıcalıklıyım =)
ama nereye gideceğime ve ne iş yapacağıma karar veremedim..
ingilizcemizi fast food damı yoksa oteldemi daha iyi geliştiririz bunun kararsızlığını yaşıyoruz ??????
Ingilizce is surecinde degilde isten arta kalan vakitlerinde gelisiyor.Eger ingilizce senin icin cok onemliyse tavsiyem orda bol bol yabanci arkadas edin.Sadece turk gruplariyla sinirli kalma
selam arkadaslar ben de yıldız öğrencisiyim harçssız pasaport alabiliyomuz bilgisi olan var mı?
Gecen sene baya bir urasmistim mumkun degil almak hic ugrasma derim
peki bizim okulda olupda harcsız pasaport alan varmı
Ben alamayan 3 kişiyi gördüm. Alan yok çünkü veren yok. Rektör efendimiz olmazz diyor. :S
Ordaki şahıs senato kararı diyo. (Sanki Roma İmp.)
Bizim ark sormuş kararı görmek istiyom diye.Senatoyu mu sorguluyosun demiş :S
Dedim yok artık.
o senato olayını bende anlamadım abi neyse artk yapacak birşey yok benim için. Ama ilerde arkadaşlar bir protesto yada ne bileyim imza kampanyası falan başlatırlarsa bu konuda elimden geleni yaparım. Düpedüz haksızlık yapılıyor YTÜ öğrencilerine. Gerçi çok emin değilim belki bizdeki doğru olandır belki diğer üniler yanlış yapıyordur. O zamanda ona karşı birşey yapılacak olursa onada varım :P
Durul Bey gidiciymiş.
Geçen bi haber okudum. Gidici rektörlerin isimleri vardı. Adaylığını koyar mı tekrardan ya da böyle tekrardan adaylık koyma muhabbeti var mı bilmem ama muhtemelen yeni bi rektör gelecek yakın bir zamanda. Belki mezun olmadan görürüz.
slm yıldızlar bende d.paşadayım bu sene gidiyorum bende firmaya kaydı c.tesi yapıcam inş. hadi hayırlısı da şehir belli değil daha karar veremedim bi türlü
bi de bu pasaport olayını tam bi açıklarmısınız bi değişiklik var mı 2009 katılımcıları için
uğraşıyoruz pasaport için. alıcaz inşallah yakında
Yok daha neler![]()
abi nabıosanız söleyin bizde yapalım ne gerekiosa yapmak lazım
yıldızdan alan var mı belgeyi bu sene
Ben bayıdlım 260 kağıt pasaport için. Çok uğraştım ama alamadım harçsız pasaport. Vermiyolar bi türlü belge...
arkadaşlar eğitim için deyin sitede benzer bir yazı vardı ben aldım makina fakültesinden kağıdı...
yazıyı nerde okudun sen biz de ona göre söyleyelim
ben bugün gidicem son kez aldım aldım alamassam mecburi 260 lira bayılcaz![]()
yazı okulun duyurular sayfasında vardı pasaportla ilgili bir yazı.duyurularda pasaport yazıp biraz araştırsan bulursun sanıyorum 2 ay falan olmuştur yayınlanalı
3 haftadır uğraşıyorum bu işle. Rektör yarımdıcısı, rektör danışmanı, dekan yardımcısı, fakülte sekreteri ve dekanla görüştüm.
fen-ede fakültesi ve makine fakültesinden alanlar da var alamayanlar da. Hepsinde aynı bahane geçerli. rektörlüğün kayıtdışı bir emri var. bu nedenle dekanlık belgeyi vermiyor. sadece erasmus ile gidenlere veriyor. bu işin tek çözümü YÖK'e ciddi bir dilekçe yazıp göndermek. Ordan da sonuç çıkmazsa Milli Eğitim Bakanlığı'na bir dilekçe yazmak gerekiyor. Sonuçta bu belgeyi vermeyen bir tek Yıldız Teknik var.
Ben hem YÖK'e hem de MEB'e birer dilekçe yazıp APS ile yolluycam. Bildiğiniz gibi dilekçelere 30 gün içinde resmi cevap verilmesi şart. Bu yüzden en mantıklı yöntem budur. Bugün itibariyle pasaport çıkartmak için geç kalmış bile olsam ben bu işi deniycem. Bence siz de bir dilekçe yazın. Sonuçta bir dahaki sene tekrar uğraşacaksınız.
bende gittim fakülteye sordum bugün ama olumsuz yanıt aldım daha fazla geç olmasın diye gittim yatırdım harcı nabım ama az küfür etmedim zaten bi ton sorun da çıktı uyuz oldum
İyide kardeşim küfür etmek çözüm değil. Tembelliğimiz yüzünden 3.kez bu sorunla karşı karşıyayım. İlk sene dilekçemi verseydim bu sorun belki de benim girişimimle çözülecekti. Bu sene sen sorun yaşamayacaktın. Malesef pısırıklık yaptık geçen senelerde. Halbuki anayasada dilekçe hakkı diye kanun maddeleri var. Sen de gönder bir dilekçe, senden sonra gelenlere yardımcı ol.
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)
Bookmarks