slm arkadaşlar bende vize görüşmemi sizlerle paylaşmak istedim öncelikle tüm turkishwat ailesine yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
ilk olarak konsolosluğun önünde 5 dakika bile sürmeyen kısa bir sürede fotoğraf çektirdim(10 lira) daha sonra sırayla içeri alındık. üstbaş aramasından sonra vize grüşmelerinin yapıldığı kata geçtik ilk olarak varmısın yokmusunda yarışan eleman belgelerimize bakıp numara verdi. daha sonra nımarayı takip ederek ilk yandığında belgelerimizi verdik ikinci yandığında da parmak izi aldılar üçüncüsünde ise vize memuru ile görüştüm.
Görüşme
önce meraba felan daha sonra ne okuyorsun diye sordu ilk söylediğimde anlamadı ve tekrar ettim. ortalamamı sordu 2.96 dedim kafasıyla okeylermiş gibi yaptı amerikada ne iş yapacaksın dedi balık işinde çalışcam dediğim in alaska diye bi ses çıktı kadından evet diye onayladım. memur alaskadaki işin zorluğundan bahsetti evet biliyorum derdemez orda para biriktirmeye mi gideceksin dedi bende gülerek okeyledim. daha önce balık işinde çalıştın mı dedi bende hayır ama tecrübeye ihtiyacımız olmadığını söyledim daha sonra yeşil kağıdı verip ds ve diğer belgeleri göndermemi söyledi tamam(türkce söyledim bunu) teşekkür edip çıktım.
tamamen bu şekildeydi görüşmem
arkadaşlar ne dersiniz vizeyi alabilirmiyim ?????