kimlerr 15 inde ki fuara geliyorrrr*,?????????????????????????
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
merhaba arkadaşlar ben yeni Cedarcıyımnaptım ettim kendimi kabul ettirdim... işlemlerim herkesinkinden biraz geç gerçekleşecek sanırım ama yarın fuara bende katılıcam... bu arada seçil ben
![]()
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
sağolasın yarın fuarda görüşürüz ozaman ben şimdi gideyim bi istanbul bileti alayım bari![]()
Herkese Merhabalar
Vize den sonra dün de işi kapmış bulunmaktayım... :P bu arada ben de Aydın
16-17 HAZIRAN OHİO YOLCUSU...
arkadaşlar ne tarz işler aldınız 15 martta?biz arkadaşla food host olduk??
ben ve 2 arkadsımda food host olduk) ya bız temmuzda gelıcezz once gıdenlerlee hbrleselımde neler yapılıo nasıl ne lazım hbrımız olsun
![]()
bende göremedim azra seni biz 3. seanstaydık vede son 3 gün dür kulüp organizasyonumuz vardı o kadar yorgundukki gözümüzü açamıyorduk hemen girdik işi alıp kaçtık kimseye bakamadık
herkes food host yahubenim yanımda oturan tanımadığım arkadaşlarda hep food host tular ne ayak
ne iş yapar bu food hostlar![]()
eet unıted towers la gıdıorum..3.seansa katılmsıtık bızdee..
biz de üçüncü seansta ilk oturan grubtaydık en önde 4 kız iki erkeek vardı tam kadının karşısına goncayla ben oturdum zatensizde mi oralardaydınız inanamıyorum karşılaşamadığımıza
![]()
ya eet 3.seanstaydık bız,üç kızdık..dgru tahmın mı bılemıcm ama tarıf edersen anlayabılırım belkı dgru olup olmadıgını (:
eet baya bi ilginç oldu ama dgru tahmın o elbıselı kız benım)
gordugum kadariyla cogu kisi food host olmus keske ride host veya lifeguard olsaydiniz diyorum biraz gec kaldim galiba.food hostlar fazla is saati alamiyolardi gecen sene tabi biraz sansta onemli foodta nereye dusecegin.en fazla saati ride hostlar ve lifeguardlar alir ve en zevkli islerde bu departmanlardir.ama emin olun guzel bi yaz gecirceksiniz gerci oraya wardiktan bi iki hafta sona oyle dusunmuyo olabilirisnizis gercekten cok disipli ve yorucu..
ben camp snoopyden alibutun yaz amerikan veletleriyle ugrastim ama zevkliydi acikcasi isim keske diyorum bu yaz tekrardan gitseydim ama sirf yas yuzunden gitmedim seneye kesin ordayim..ewt sweepler cok saat aliyolardi ve paso yatiyolardi hic calismiyolardi power break olayi
turkler bu konuda uzmandi
sweeplikte yapilmaz gerci kanaatimce..
ya ben nasıl istemedim gittim food host oldum.aptalım ben.neysee neyse erdem beni waitres yapmazlar dimi yaparız demişti hatta supervizor olursun die atmıştı kadınya bakalım ne olcak. kız evet buldum ama bana pas vermiolar biride demioki azracım tek misin gel odamızda kall işte kader var beni orda unutmazsa
duygu sömürüsüde süper oldu:P
Azra waitres dediğin şey büyük ihtimal kapıda bekleyen görevlidir ve emin ol parktaki bulunabiliecek en kolay iş çünkü bitek orada oturabiliosun =) food ta da fena deildir ya herkes sevmemiş gibi yazmış ama ek iş alma imkanı fln var food ta. o kdar da kötü deil yane en azından gölgede duruyosun ya =)
Şu anda 45 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 45 misafir)
Bookmarks