diaper rash deniyormuş. İngilizler de nappy rash diyormuş.
Kelimenin etimolojisi direk bebek bezlerine gönderme yapıyor. Bilmiyorlar ki sebebi bez değil, taharet musluğu![]()
diaper rash deniyormuş. İngilizler de nappy rash diyormuş.
Kelimenin etimolojisi direk bebek bezlerine gönderme yapıyor. Bilmiyorlar ki sebebi bez değil, taharet musluğu![]()
hehehesaolasın faruk bilgi için
![]()
NÖYYY yıkamıyolarmı !!! amerikalı bir kızla tanışıp hang outmaya başlayınca ilk aklıma gelecek olan şey bu topic olucakdır şüpesiz...
o zaman rus ve ukraynalilara hic yaklasmayin![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya cidden çok mühim bi konu başta komik,ortalarında b.ku çıkmış hatta konunun ama bi sitede de aynı başlık açılmıştı. anlıcanız yanlız değiliz.çözüm olarak internnette ve belli mağazalarda satılan su tesisatına kolayca bağlanabilen bi aparat gösterdiler.10,15 dolarlık bişey.ayrıca avrupa deneyimlerinden biliyorum en güzel çözüm tas dan ziyade vernel şişesihem kavraması kolay hem yassı hem de bol su alabiliyor aynı anda
![]()
hortum hortum en iyisi....
-hortuma
-olmaz kibleye
-hortuma
-hortumda neyin nesi deyyus
-ula sülo kusura bakma gittin kardeşim. kıbleyi hesap etmedik
![]()
Konuya koptum yaUlan kültür değişikliği nasıl da vuruyor insanı...
buu musluksuzluk olayıı, taş kullanma yada Vernelşisesi kullanmaya girişmeden öncee acaba hangi noktadan sonra başlıyor....yanii havaalanlarında falann varsaa musluk, olmazsa bir koşu JFK ye varıp yapar gelirizz......
)))
yada en yakın havaalanıı nereysee......
aslındaa yinedee bunada sukurr,, duyduğum kadarıyla Çinde tuvaletlerr arasında duvarr yokmuş........)
bunlar temizligi mulimanlardan ogrenecekler.ogrendiler de biraz.
Konu malican tarafından (18-03-2009 Saat 06:54 PM ) değiştirilmiştir.
@aalpinist dostum konsoloslukta da yok girdim inceledim JFK de de yoktur eminim =)
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
istanbul'dan sonra yok alaturka tuvalet, yani Jfk da tabi her tuvaleti girip incelemedik ama orada da yok,
yani her tuvalet operasyonunda ev özlemi biraz daha bir artacak![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
taşıma suyla deyirmen dönmez derler ama türk olarak bence bununda ustesinden geliriz oralarda![]()
z*çmayın olur biter
Önemli bir konuya değinilmiş, temizlik çok önemli bir mevzuu. Konu arada bir sapsada önemli bilgiler var. Bilmeyen arkadaşlar ilk gördüklerinde çok şaşırmamış olacaklardır. En azından tedbirli olunabilir. Çeşitli yöntemler kullanarak.
abi en iyisi ıslak mendil
|
|
|
|
-dahi anlamındaki -de -da eki kelimeden ayrı yazılır
-bağlaç olan -ki eki de ayrı yazılır
-türkçe hiçbir kelime x,w,q gibi hafler içeremez
güncel![]()
Somethings never changes..
illa çıkaracağız diyorsunuz yani işin b*kunu![]()
calgonit kireç sökücü aldım bende
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Genital bölgeler için ıslak mendil satılıyor. Bilginiz olsun![]()
gelince görürüm ben sizi Vernel şişesimi kullanırsnz,, taşamı silersiniz..![]()
![]()
ibrik en iyisi ya.adama ne derler.
hotum olayı süper fikir arkadaşlar bu arada vize görüşmesini tekrar 2 temmuza aldım notum biraz düşük ama geçeceğime inanıyorum inşallah geçerim ve giderim emerikaya.![]()
kasmayın okadar kendinizi amerikadaki bazı evlerde bulunuo yani temizliğine önem verenlerde onlarda 'bidet' diye geçiyor usa vardığınızda eğer debit kartınız varsa yada credi kartınız http://www.bluebidet.com/bidets (bb-500 modeli)bu siteden alın 4 günde evinizde kurması kolay![]()
Şu anda 32 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 32 misafir)
Bookmarks