Arkadaşlar 2. bir yabancı dil bilmenin otellerde katkısı olur mu iş konumu bakımından, özellikle turistik yerlerde ,mesela fransızca bilmenin ?
Arkadaşlar 2. bir yabancı dil bilmenin otellerde katkısı olur mu iş konumu bakımından, özellikle turistik yerlerde ,mesela fransızca bilmenin ?
amerikada fransızcanın ne gibi bir etkisi olur bilmiyorum ama ispanyolca bilmek avantaj sağlar diye düşünüyorum.
turistik yerlerde elbetteki olur fransızcanın ama yetonun dediği gibi ispanyolca bilmek çok daha faydalı olur
ben amerikan okullarında 2.dil fransızca diye biliyorum belki bu yüzden faydası olabilir.
tunç sen great escape de çalışcaktın sanırım bence oraya turistten ziyade bölge sakinleri ve wat çılar gelir ve kuzey kesimleri saf ingilizce konuşulan cart curt..olarak söylerler hep.bence çok fazla fransızca ve ispanyolca lazım olmaz ama tabi fransızca biliyosun die fransız bi müşteriye denk gelirsin adam tak çıkarıp 50 dolar bahşiş verebilir![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
kuzey maine'de calisirsan cok faydasi olur.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yok ya ben kendim için söylemedim zaten.bende yok fransızca. çat pat almanca var o kadar.![]()
sadece ispanyolca katkısı olur ayrıcada çokta önemli diil çnkü merak etme senle çalışan mutlaka ana dili ispanyolca biri de olacaktır![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
bende sağlam turkce var .. faydası olur diorum baya ne dersiniz![]()
Quebec'li turistlerle konusa bilirsin, zaten ingilizce konusamiyorlar.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ermenice var bende los anglesa gidersem
faydası olur heralde![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks