arkadaşlar bende bu sene pacifik parkta çalışıcam ve benım amacımda gittiğim parayla en azından geri dönmek.bide kalacağım otel hotel 6 diye bir yer gidecek arkadaşlarla tanışalım.ben 11 haziranda gidecem.
arkadaşlar bende bu sene pacifik parkta çalışıcam ve benım amacımda gittiğim parayla en azından geri dönmek.bide kalacağım otel hotel 6 diye bir yer gidecek arkadaşlarla tanışalım.ben 11 haziranda gidecem.
ya cocuk parki gibi bir yere 3 kisi cikti forumdan bizim parka da 3 kisi cikti. iki salincak bir kaykay la adamlar park yapmis o kadar watci gidiyo![]()
![]()
![]()
![]()
ne küçümsüyon olm bzim lunaparkı
hem ne demişler
"height does not matter, but weight does"
Sonuçta Santa Monica'da, Utah'ın köyünde değil![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
kötü mü bu park ya eğlenemicekmiyiz yaaadeğiştiriiim ben kararımı ona göre bi fikir verin banaaa
ya arkadaslar IST-LA ucak bileti $518 e dustu expedia da icim yaniyo almak istiyorum ama daha vize gorusmesine bile girmedim cok ucuz ya
abi vize belli olmadan almak ne kadar mantıklıdır bilmiyorum geçen düştüğünde senin durumunda ben vardım büyük risk..
Electricity Paralyses..!
aynen buyuk risk ama los angeles'a 518 dolara bilet almak bedava demek gibi bisi .. ben normal almam gereken zamanda almaya kalkinca bu bilet 1000dolari bulcak sansa bak yaw
ewet haklısın tam yarı yarıya denk geliyo.. ben ny dan doncem o yüzden roundtrip almıyorum. multicity olunca da fiyat değişiyo. belki ny gidiş geliş alırım oradan geçerim la ya boyle daha ucuza gelebilir..
Electricity Paralyses..!
wala park ufak işte bildiğin lunaparkeğlenme konusu göreceli tabi ne ile eğlenebileceğine bağlı.. alternatiflerin neler?
Electricity Paralyses..!
yeterli bir caba ve azimle her yerde eglenilecek sey bulunur![]()
![]()
![]()
tabi ya senin hayattan aldığın zevke bağlıbizim lunaparktaki donmedolaba bindin mi eğlenebiliyosan tamamdır
![]()
Electricity Paralyses..!
eğlence ne olabilir ki yani dönme dolapta eğlenmek değil tabikidedaha güzel şeyler olsa daha iyi olur yani siz neyle eğleniosunuz ki genelde
![]()
ben eğlenceli adamım iki muhabbette bile eğlenebilirim sen bakma banasen nelerle eğlenirsin soyle ona göre değerlendirelim burada eğlenebilirmisin
![]()
Electricity Paralyses..!
vay vay iddaalısın baya bakıorumgüzel kızlar olsa eğlenirim tabikide sap gibi kalmak değil amaç yani
![]()
o zaman Kemer e git daha eglenirsin sein kriterlere gore![]()
![]()
benim için eğlence heryerde:P.. amacım farklı yerler görmek benim özgürcüm
![]()
Electricity Paralyses..!
saka ya. eglenecz tabi sen iyi ortam kur eglenilecek seyleri iyi belirle eylulde yanindayim.....donme dolaba bineriz okyanusa karsi![]()
sen rahat ol belirleriz tüm herşeyi
ztn haftasonu gelirsin mexico ya geçeriz
![]()
Electricity Paralyses..!
müdür siz gitmedinizmi önceden buraya ya???
yok müdür gitmedik![]()
Electricity Paralyses..!
sadece gezmek icin yasamadim orda...
gittin mi olm santa monica ya sen hani gitmemiştin![]()
Electricity Paralyses..!
yahu ole gectik arabayla cevresini gezdim los angeles downtown filan. zatn en kadar fark var yarim saat anca...
yok mu skor hahahaha![]()
skor istiyorsan lakers in yakınlarına gideceksin![]()
Electricity Paralyses..!
oraya skor amaciyla gitmeyen icin onemli olmuyor.. herkesin burdaki yasami ve abd den beklentileri farkli.....
yani sonuç olaraka zor diosunuz skor işleri![]()
seni san diegoya alalım mexico yakın sık sık gidersin![]()
Electricity Paralyses..!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks