Arkadaslar daha onceden WAT'a katilip da sonraki katilma istegi sirasinda vize reddi alan var mi? Goruslerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum. Tesekkurler.
Arkadaslar daha onceden WAT'a katilip da sonraki katilma istegi sirasinda vize reddi alan var mi? Goruslerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum. Tesekkurler.
Öyle birine rastlamadım henüz.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
gecen yil benim arkadasim redd yemisti.
2007'de cok zayif ingilizceyle vize vermistiler,gecen yilda zayif ingilizceyle vize gorusmesine gitmisti, konsol amerikaya gittin geldin ama ingilizceni gelistirmedin deyip,vizeyi vermemisti.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Henuz ben de gormedim ama bence oldukcazayif bir ihtimal tabi not ortalamasi 2 nin altina dusmemis ve ingilizcesi de iyi durumdaysa. Kaldi ki artik belgelerini yollayabilirsin. Kanimca red alma ihtimalin daha da azalmis olur.
sanmiyorum hatta cok zor bi durum tabi notlarda asiri bir dusus olmazsa..2.kez katilanlar daha avantajli bile diyebilirz..
bn gecen sene amerikaydım ama bu sene notlar 2 altına düstü sizce red verirler mi?ne yapcagıma hala karar veremedim:S
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
2'nin ne kadar altında arkadasım?
not ortalamları eger asırı dusuk degılse gorevlıyı ıkna edıcek kadar ıng bence vızeyı getırıcek en onemlı sey
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
arkadaslar ben gecen sene sorunsuz vıze almıstım.bu sene ort 2 nın ustu ewraklarımı gonderdıgım taktırde wizemın cıkma ıhtımalı nedır veya cıkarsa wızenın konsolosluktan bana ulasması ne kadar zaman almakta
Arkadasim eger not ortalaman 2'nin ustundeyse ve Ingilizce'n de yeterli duzeyse cekinecegin hic bir sey olmasin.
ya ben bu sene kosolosluga gıderek degıl. sadece ewrakları gondererek halletmek ıstıorum.
oyle yap zaten. Cunku belgelerini yolladigin zaman adamlar zaten senin vize alabilecek potansiyel de oldgunu dusunerek hareket ediyorlar. Bu sene belgelerini yollayan herkesin alacagina eminim. Umarim diger arkadaslarin da sureci sorunsuz gecer.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks