experience Wear And Tear, WAT dedim gülüm, just in case, lives of others, take it easy ...bunlar geldi bi anda aklıma
experience Wear And Tear, WAT dedim gülüm, just in case, lives of others, take it easy ...bunlar geldi bi anda aklıma
eee daha ne kadar bekleyeceiizz yetkililer![]()
ee sonuç ne??![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
arkadaslar ben kazandım bosuna beklemeyin:P
Wat dedin gülüm--->>>Turkishwat![]()
senın bolum hangısı??
İşletme.senin ne?
bende kamudayım,kamu 3, senın,eskıden sızın bınadada ders alırdık artık almaz olduk yav,ozledık sızın rahat koltukları![]()
hacı siz eskitmişsiniz gıcırdıyo hepsi artık , ama cidden bizim bölümün konforunu hiçbir yerde bulamıyorumgeleceğe yönelik iyi yatırım yapmış sponsorlar bina yapımında
![]()
gercı orasıda ole bende 1sınıftakı halını bılırım tas gbıydı, yavastan gevsedı onlarda,gercı bulunur sponsor onlarazaten okulda ısletme demek sponsor demek olmus
senın sınıf kac?
ben 1 deyim ama geçen evimden çok vakit geçiriyorum o taş binada![]()
100 kontör İçin Çok Teşekkürler,
Sloganım Çok Kurumsal Olsa da Beğenmenize Sevindim Tarzı Bir Mesaj Atmaya Ne Kadar da Hazır Girdim Forumlara Uçak Bileti İşlerini Kurcalayayım Ayağına =)
Şaka Maka Birsürü Güzel Slogan Var, Birini Seçelim 100 değil 150 Kontör Verelim Eğer Avea İse =)
Bari İşe Yarasın =)
ps: Hala Uçak Bileti Şeysini Bulamadım, Arama Butonunu Denemeliyim Sanırsam =)
Arkadaşlar Daha ne kadarr bekleyeceğiz! artık biri kazansın da açıklansın o her kimse! işin ödül kısmında değil millet ama yine de merak ediyoruz....
VAT nor WHAT
REALLY W.A.T; TURKISHWAT
![]()
TIKLA!
Anket sahası
admin (at) turkishwat.net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks