arkadaslar
18.06.2007 ist-philadelpia
20.09.2007 philadepia-new york
23.09.2007 new york-ist
760 euro sizce fiyat uygun mu?????????
arkadaslar
18.06.2007 ist-philadelpia
20.09.2007 philadepia-new york
23.09.2007 new york-ist
760 euro sizce fiyat uygun mu?????????
HAYAT iLeRiYe DoğRu YaşaNıR,GeRiYe DoğRu aNLaşıLıR
banada biraz pahali geldi daha gecen hafta 642 euro ya aldilar ayni sekilde
napayim sizce
www.selfbilet.com bu adreste istanbul newyork gidiş dönüş 642 euro çıkıyo gidiş 22 haziran dönüş 1 ekim olarak arattım. ilgilenen arkadaşlar buraya bakabilir...
tesekkurler jeconur
istanbul -newyork 642 euro ise
benim bilet uygun oluyo
Bugün aldım İstanbul-Chicago ya da Madison arası (Mail henüz gelmediği için kesin bilmiyorum.) 750 avroya. Kazık yemiş miyim acaba?![]()
Kelimeler yetse..
benimde 30 haziran gidis phoneix londra aktarmalı dönüs newyork 625 euroya aldim nasil???
bizlere gore uygun almisa benziyosun onurforever![]()
ama bugun baktigimda benim bilet fiyati 1029 euro olmus![]()
allahtan aldim bileti![]()
zaman azaldikca fiyat artiyo![]()
arkadaslar ben biletimi gidis donus aldim ve erken donmek istiyorum? bunun icin ne yapabilirim ? ekstra para odemem gerekir mi ne kadar odemem gerekir
hava alanına gidip bileti öne çekme fazla para alıyorlar. telefon ile halletmeye çalış ben geçen sene 50 dolar fark ödemiştim. ama hava alanına gidip almaya çalıştığımızda 126 dolar istemişlerdi. sonuçta komisyon alındığı için fiyatlarda farklılık çok normal.
admin (at) turkishwat.net
her havayolu şirketi fark almıyor. 2005 te 8 arkadaşım lufthansa dan aldıkları biletlerin tarihlerini ücret ödemeden öne aldırmışlardı.
Ben de daha 1 hafta once KLM den aldigim bileti one aldirdim hic ucret almadilar. Halbuki Abd de KLM abd versiyonu NWA yi aradigimda 200$ degistirme ucreti istemisti :S
ben şimdiden biletimi aldım orlandoya tabi bi aksilik olmazsa 06.10-09.17 frankfurt aktarmalı 1099 ytl...
BEYLER ALAN VERGİLERİ KAÇ PARADIR BİLMİYORUM AMA BENİM VERECEĞİM ADRES TM Bİ ŞOKE ETMELİKİSTANBUL NEWYORK 459$
NERESIMI İŞTE BU ADRES AMA MERİKAYI ARAMANIZ LAZIM OLABİLE :S
http://www.amerikadakiturk.com/goturkiye.html
inş. yan harcamaları yoktur
şimdi bak dostum o fiyat hem ustune vergi eklenmemiş hem de bi suru şartı şurtu olan bi fiyattr.hani bizde de diyrlar ya 29 ytl'ye bilet falan.o 29 ytl aslında her ucaktaki 150 kişiden bir kişi için falanyani bi de satmyrlar o bileti acentalar.gidiyrsn 2 ay onceden diyrki daha o gunun listesi acılmams.sonra gidyrsn aaa satıldı coktan diyr:Fyani oyle bişey.bu sene sanırım 550 euro'dan asagıa ucak bileti olmaz gibi....ben gecen sene gitmeden 2 ay once almıstım virginia'ya.tam 600 euroydu.
eğer bu fiyatın yan harcamaları yoksa harika bi olay olur...![]()
arkadaşlar bu arada bilet işinizi tamamen şirketinizin sorumluluguna bırakmayın.onlar cunku son dakkaya bırakyrlar,oyle olunca da daha pahalı oluyr.size tavsiyem gitmenzden 2-2.5 ay onceden bilet piyasasna goz gezdirin.ve halledn
Bİlet konusunda şirketinizle şöyle bir pazarlğa girmenizi tavsiye ederim. .
Geçen yaz Los angeles a gideceğim son zamanlarda kesinleşmişti ve ben gitmeden 1 hafta önce falan bilet almıştım. Şirkete ilk sorduğumda 900 Euro gibi bir rakam söylediler daha sonra netten araştırdım ve bir arkadaşın söylediği bir bilet firmasını aradım oradan 715 Euro luk bir fiyat aldım ..
Daha sonra şirket beni bilet için aradığında ben 715 Euro başka yerden buldum eğer siz daha uyguna bulamazsanız ben oradan alacağım dedim sakın ordan alma biz kesin daha uygun bulacağız dediler ve 700 Euro yo buldular bende onlardan aldım. Birde alacağınız bilet mutlaka work and travel bileti olsun yani dönüş tarihinizi değiştirmek istediğinizde hiçbir ücret ödemek zorunda kalmayın yoksa 100 dolar falan ödemek zorunda kalırsınız..
1.dediklerinize bakılırsa biletlere baya zam gelmiş yaw.geçen sene 600 dolara istanbul- new york city vergiler dahil bilet fiyatı idi.
2.bence de bilet işini şirketlere bırakmayın,kendiniz halledin
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
ARAŞTIRMALARIMIZ DVM ETMEKDE VE bulmus oldugum yeni biletleri size sunıyım
Net Vergi Bilet Komisyonu
1 Yetişkin 329.00 253.00 15,00
Toplam Fiyat: 597,00 EUR (1.025,88 YTL) 329,00 253,00 15,00
Gidiş 15 saat 00 dk.
Istanbul, Türkiye (Atatürk) - Londra, Ingiltere, Birlesik Krallik (Heathrow)
Kalkış / Varış Günü ve Saati: 15.06.2008 - 13:55 / 15.06.2008 - 16:00
Hava Yolu / Uçuş No: British Airways/679 Ekonomi (Q) Airbus A320
Londra, Ingiltere, Birlesik Krallik (Heathrow) - Newark, NJ,USA (New York/Newark Int'l)
Kalkış / Varış Günü ve Saati: 15.06.2008 - 18:40 / 15.06.2008 - 21:55
Hava Yolu / Uçuş No: British Airways/187 Ekonomi (Q) Boeing 767
Dönüş 12 saat 05 dk.
New York, NY, USA (John F. Kennedy) - Londra, Ingiltere, Birlesik Krallik (Heathrow)
Kalkış / Varış Günü ve Saati: 30.09.2008 - 21:20 / 01.10.2008 - 09:20
Hava Yolu / Uçuş No: British Airways/114 Ekonomi (Q) Boeing 747
Londra, Ingiltere, Birlesik Krallik (Heathrow) - Istanbul, Türkiye (Atatürk)
Kalkış / Varış Günü ve Saati: 01.10.2008 - 10:25 / 01.10.2008 - 16:25
Hava Yolu / Uçuş No: British Airways/676 Ekonomi (Q) Boeing 767
adreside http://www.sonfiyat.com/ucak2.asp budur
Arkadaslar elimde bi kac tane cesitli yerlerden ucretsiz almıs oldugum ucak biletleri var bunları nakde cevirmek istiyorum ankarada olan ve ilgilenen arkadaslar irtibata gecerse sevinirim.ucak firmasından daha ucuza verecegime garanti ederim.bosuna internetteki siteleri dolasmayın.bana mail atarsanız en kısa surede size tekrar yazarım.
Konu polatinium tarafından (15-03-2008 Saat 09:41 PM ) değiştirilmiştir.
http://www.vayama.com/
gayet guzel fiyatlar.
850 dolar hersey dahil IStanbul JFK Ve donus.
elindeki biletler icin gorusmek isterim..enes adak dıye ekle facobookta konusalım
bana şirketim buldu UT henüz almadım ama airfrance la 623 euro!!
çok mu fazla ki_?
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşlar haziran ortasındaki en ucuz ucus galiba british airways ınkı.ama londra aktarmalı oldugu iin ingiltereden transit vizesi almamız gerektiği soyleniyor bu işin aslı var mı.
vede thy yeni bir kampanya başlatmıs.11 haziran a kadar istanbul newyork 399 euro diye ama web de pek bilgi vememiş.arayıp sormak lazımmıs.isine yarayan arkadaslar varsa bakabilirler
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 41 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 41 misafir)
Bookmarks