Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Florida'da Landscaping işi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Florida'da Landscaping işi

Floridanın Tampa şehrinde Landscaping(çevre düzenleme) işi var. Saatliği 8-10$, konaklamak aylık 200$.

Bana değişik bir iş gibi geldi, çalışılacak yerin internet sitesi bu: http://www.landcare1.com/ Güzel bir işe benziyor.

40 saat üstü çalışabilir miyiz veya 2. bir iş bulabilir miyiz? tampada sıcaklık en yüksek 32-35 derece oluyormuş. Bu iş ve tampa hakkında yorumda bulunursanız sevinirim.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Bu tür işlerde genelde overtime olur. Büyük ihtimalle 1.5 katını ödemezler ama sonuçta daha fazla saat çalışıp, daha çok para kazanmış olursun.
    Eğer gideceksen İspanyolca öğrenmeye başla çünkü bu sektörde çalışanların neredeyse tamamı Hispanic'dir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

aslında iş güzel gibi fakat otel işlerine göre biraz daha zor gibi, güneşin altında çimleri biçecen, ağaçları budayacan falan filan. Bu iş sanki inşaatta amelelik yapmak gibi geldi

Mesela dışarıda lifeguardlık yapmak veya foto çekip satmak diğer insanlar tarafından çekici bulunan bir iş, fakat bu dışarıda çim biçme işi bana biraz itici gibi geldi Bir de güneşin altında çalışıp amele yanığı falan olursak daha da itici olur

Kararsızım yani, bu işi daha önce yapanlar veya yapan arkadaşları olanlar da yorumlarını esirgemezlerse sevinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ingilizce yanında ispanyolca da öğreneceğiz anlaşılan..ben de florida destinde kahunas su parkında landscaperlık yapacağım...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks