arkada?lar benim vize g�r�?memde bug�nd�.bende biraz bahsediyim.izmitten istinyeye gidece?im i�in gece 4:30da kalk?p,5:00da yola �?kt?k ve 6:40da ordayd?k.7:20de s?raya girdik.15-20 dk beklemeden sonra pasaport kontrolleriyle i�eri girdik.�st�n�z�n aranmas?,telefon teslimat? falan derken s?ra numaras? ald?k ve saat 8:00di.ben bu arada masalar olucak ve bizde �nlerindeki sandalyelere oturup konu?ucaz diye bekliyordum.ama banka gibiydi i�i

ilk numaram �a?r?l?nca belgelerimi verdim.sonra m�lakata gitce?imi zannetti?im i�in di?er tarafta bekliyordum.ta ki �ekik g�zl� bayan?n ad?m? s�ylemesiyle di?er tarafa y�neldim.arkada?lar kulaklar?n?z? d�rt a�?n ne dedi?i �ok anla??lm?yor.sonra orda parmak izimi ald?ktan sonra tekrar m�lakat? beklmeye koyuldum.zenci,tombul bir bayan ve sar???n zay?f bir bey vard?.(?u an farkediyorum ne kadar z?tlarm??

)zenci olan biraz kat? birine benziyordu di?eri ise olduk�a g�ler y�zl�yd�.adam?n aksan? daha kuvvetliydi ama zencide �ok kat? g�z�k�yordu.anl?yaca??n?z kim gelse farketmez diye d�?�n�yordum.ve sonra sar???n adama denk geldim.ben:b g�revli:g
g:g�nayd?n(ben b�y�k bir stresle ingilizce konu?ca??m? zannederek gitti?im i�in olduk�a ?a??rt?c? geldi

)
b:g�nayd?n
g:how are you?
b:fine.you?
g:fine.where will you work in usa?
b:I will work in fast food reataurant.
g:is it mac donalds?
b:no.I dont know name.but not mac donalds.
g

key.where?
b:new york.
g:what are you studying at university?
b:radio,cinema and television.
g:do you want to be a director?great job.
b:yes,I want to be a director.
g:what is your favourite director?
b

akl?ma ilk gelendi.)emir custurica.
g

tan?mad???n? belli etti)
b:he is from bosnia-hersagovina.
g:which films has he got?
b:I dont know his film's name in english.
(bu arda hem g�l�ms�yor)
g:what is favourite american director.anybody cant be.
b

yine akl?ma ilk gelen)guy ritchie.
g:where do you studying?
b:I am studying at kocaeli university.
g:what are your parents job?
b:my father is retired ana my mother is house-wife.
g:are you studying prep class?
b:yes.
g:haz?rl?k haa.
bu knu?malardan sonra belgelerim tam oldu?u i�in bir tek ups kart?n? ald?m ve oraya adresimi b?rakt?m.sonra kafama tak?ld?.herkes elinde ye?il ka??tla �?k?oyr bende bir ?ey yok.ordaki g�revliye sordum belgeleri eksik olanlara veriliyormu?.ve biten g�r�?memle birlikte �st�mden b�y�k bir y�k kalkt?.

Bookmarks