Bol şans şimdiden, umarım hiç stressiz atlatırsın. Tüm ayrıntılarıyla görüşmeni yazmanı bekliyorum senden.![]()
Bol şans şimdiden, umarım hiç stressiz atlatırsın. Tüm ayrıntılarıyla görüşmeni yazmanı bekliyorum senden.![]()
kanj beraber çalışırız dert etme bukadar![]()
benim vize görüşmemde 18 mart, 8.45de..
18 mart akşamı sana detaylı bilgi veririm kanj![]()
[QUOTE=Kanj;51676]Manevi desteğinden dolayı ne kadar teşekkür etsem az Gereksiz Hanım, bu arada şu meşhur aşurenden yap da yiyelim, özledik.
[/QUOT
Tabiki yaparım hatta ben aşureyi yapayım vize görüşmesine giderken yanımızda götürürüzhep beraber yeriz dimi Kanj Hanım
![]()
Benimde 26sında vardı Şubat'ın randevu kaçırmışızBirde konsolosluk mail veya sms atıyor mu acaba bize şu tarihte randevunuz var diye? Benim de yeni randevuyu 24 Mart'a alacaklar muhtemelen. Geç olmaz inşallah =)
kanj hanımcığım gayet iyi gibi geldi bana görüşme![]()
herseyi oluruna birak kanj.cool ol derim.biz de isteriz su asurelerden)
kanj bugün gayet cool du zatenaşureleride götüremedik vize memurlarına bunun ezikliğini yaşıyoruz ikimizde..
![]()
bizim ds 2019 lar eksik olduğu için yeşil kağıt aldık. ama iyiydi umarım alabiliriz vizeyi aksi bi durum olmadı yani.
benimde ds yokdu beyaz aldım ne alaka isim soruşturmasınamı takıldın acep
ahah dogru gereksiz ankara diye aklımda kalmıs
kortanzz paranoyaklaştırma şimdi beniisim soruşturmasına takılınca yeşilmi oluyo niye böyle oldu şimdi kanjda öyle aldı. sen istinyedemi gittin görüşmeye vede nezeman gittin? bi sorun göstergesimi bu yeşil sence ?
bi an çok korktum. iyi ozaman ya aklıma takılırdı şimdi bu. teşekkürler
hocam görüşmen ne oldu
çıkan soruları merak ediyorumm bi zahmet yazarsan
Bana 3 numaradaki bay sarışın denk geldi. Ve soruları bir yandan sorarken diğer yandan ekrana bakıyordu. Son derece sakin ses tonuyla soruları sormaya başladı. Soruların ingilizceleri formun, çıkan vize soruları kısmında var, şimdi beni uğraştırmayın
Kabaca sorular şunlardı;
Okulumun adını söyledi bende onayladım
Gpa (okul puanım)
Anne ve babamın işi
Bölümüm
Gideceğim yer
Çalışacağım iş
Mezun olacağım tarih
2dk bile sürmedi, zaten numaralar vize aşamasında sırasıyla yanmıyor, yani sıra takibi yapmayın. Sanırım isim soruşturmasıyla alakalı. Soyismi yaygın olmayanlar araştırma sırasında sorun çıkmamasından dolayı sıranın önüne geçebiliyorlar.
Elektronik eşya getirmeyin zırvasınıda umursamayın çünkü size bir numara veriliyor ve eşyalarınız dolaba konuyor.
2 yerde takıldım ve "-again" diyerek tekrarlattım. Türkçe konuşma aşamasına gelmemem vizeyi aldım hissiyatını yaşattı. Ayrıca cevaplar için cümle kurmadım bile zaten onlarda hatalı cümle kuracağına tek kelimeyle ifade etmeye çalış felsefesini benimsemiş durumdalar. Bunu da geçen forumda vize görüşmesi yapanların konferansına giden bir arkadaş yazmıştı. Dediği doğru... When, Where, How, Which, What kelimelerinin cümle içinde ne anlama geldiğini biliyorsanız ve sesli olarak kulak aşinalığınız varsa, ve de türkçe olarak ismini sorsa bile kendi dilini unutacak kadar heyecanlı değilsen vizeyi bu yıl kesin aldın demektir.![]()
Cok sevindim baya panik yapiyordun fakat sonucunu gordun gayet rahat ... Simdiden hayirli olsun ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks