Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nantucket

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Nantucket

arkadaşlar bu yaz nantucket adasına gidicez. bura hakkında bilgisi olan varmı? kolay bilgi sahibi olunacak biyer değil sanki ama şirin bi ada sanırsam.yardımcı olursanız sevinirim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Nantucket'ı araştırmak gerekiyor ancak ada işleri hakkında kendi yorumumu yazayım. Ada işlerinde saatlik ücret normalin biraz üzerinde 8.00 - 9.00 , ve konaklama ya free yada çok düşük bir ücretle sağlanabiliyor.Baktığım bütün ada işleri genelde böyle.Çünkü ada işlerine fazla talep yok.Tabi bunlarında nedenleri var. Ulaşım , sosyal yaşamın bir adada olabileceği kadar olması..İstediğin zaman istediğin yere gidememek vs.. Arkadaşlarımla konuştuklarımdan çıkardığım genel kanı sıkıcı olacağı yönünde.

Ancak Nantucket'ı da araştırmak gerekiyor tabi. İyiyse neden olmasın ?

http://nantucket.net/

Nantucket yaz sezonu fotoğrafları

Ekşisözlükten alıntılar:

cod'un hemen guneyinde, massachusetts eyaletinde bagli bir ada. yazin falan gidilebilecek bir yer. bir de buradan cikma nantucket nectars vardir.
    (wpi, 31.07.2003 18:46)#3171308 !?

tamami sit alani ilan edilmis ada. abd'nin en eski evlerinden bazilari buradadir. sirindir, hostur, ve yildan yila hicbirsey degismez.

the perfect storm filminin bazi kisimlari burada cekilmistir. o balikci teknelerinin yanastigi iskeleler nantucket'in ortasindadir.

moby dick'e ilham kaynagi olmus hikayenin de asli nantucket kokenlidir. buradan yola cikan bir grup balina avcisina devasa bir erkek balina saldirivermis, olaylar gelismis...

kisin gitmeyin, soguktan donar, sikintidan catlarsiniz. yazin da romantik bir haftasonu icin iyidir, sonrasi bayar, tabii eger yazar veya ressam degilseniz
    .
    Konu Fiorex tarafından (19-02-2008 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok saolasın.adaya soğuk bakılıyor.ama konsolosluktaki kadın bile süper biyer dedi çok şanslısın dedi.fotoğraflarını falan çok araştırdım.zenginlerin gittiği bir adaymış

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı dersimli1917 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok saolasın.adaya soğuk bakılıyor.ama konsolosluktaki kadın bile süper biyer dedi çok şanslısın dedi.fotoğraflarını falan çok araştırdım.zenginlerin gittiği bir adaymış
    Rica ederim arkadaşım. Tabiki adada da çalışmak senin için farklı bir deneyim olacak.Umarım herşey istediğin gibi olur Ancak bu forumda sadece gidene kadar kullanacağın bir forum değil. Bunu unutma ! Döndükten sonrada burada anılarını paylaşırsın umarım.Birde adaya gidenden birşeyler dinleyelim değil mi ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla nantucketle ilgili ilk yazıyı ben yazıcam sanırım anı olarak zaten vizeyi aldım ve içimde öle bi vize konusunda yardımcı olma isteği varki... turkishwat yararlı bi site oldu gerçekten.fotoğraflarla destekleyeceğim güzel bi yazı dizisi hazırlarım...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadasım nantuckette ne ıs yapacagın bellı oldumu bı golf ısı varda orda bılgı edındıysen ada hakkında benıde bılgılendırrsen sevınırım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende barmenlik pozisyonu için başvurmayı düşünüyorum ama herkesin de dediği gibi ada olması canımı sıkıyor öncelikle anakaradan kopuksunuz,bazı aktiviteler sınırlı olabilir,2.iş imkanı sınırlı olabilir.ama tabi bunlara karar vermeden önce oraya giden orada yaşayan birinin tecrübelerine ihtiyacımız var.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

walla ben arastırdım gayet gusel bi yerre benzior..dostum ben hatta bizim melihle konusmustuk yani fiorexx oraya gidip iyi para yapsam jetskii falan alırdım diodum ama iş teklıfınden red yedik bence çook gusel bi yer iyi para kazanacagınada inanıyorum ama gece hayatı biraz zayıfmıışş...doğğa olarak ise süper bi yer
    only GoD CaN JuDgE me!!!!!

"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
    TheN YoU GoT ThE PoWeR
    WheN YoU GoT ThE PoWeR
    YoU HaVe ThE WoRLd
    YoU HaVe ThE WoMeN...

LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine

nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

hangi işe başvurdunuzda red yediniz?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı ido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla ben arastırdım gayet gusel bi yerre benzior..dostum ben hatta bizim melihle konusmustuk yani fiorexx oraya gidip iyi para yapsam jetskii falan alırdım diodum ama iş teklıfınden red yedik bence çook gusel bi yer iyi para kazanacagınada inanıyorum ama gece hayatı biraz zayıfmıışş...doğğa olarak ise süper bi yer
    Evet bende ido'ya bunu söylemiştim.Başka yere gidip araba alacağına Nantucket'a git Jetski al. Hiç olmazsa onu Türkiye'ye getirme ihtimalin var

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

biraz kasar ya2.gökhan özen vakası olmayın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben de bu adaya gidiyorum hausekeeper pozisyonunda çok fazla araştırma yapmadım bindik bi alamete diyerekten gidiyorum. ama adada benden başka türk gidecekse haberleşelim
    ben tek başıma gidiyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Nantucket

nantucket e gelen var mı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben geliyorummmmmmmmmmmm.......

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

bende az kalsın geliyordum,sonradan vazgeçtim ada olduğu içinAma daha sonra edindiğim bilgilere göre çok güzel bir yer,iyi eğlenceler arkadaşlar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aynen yaa bende kıısından dondum golf ısı vardı bı tane tam gıdıodum son anda caydım ada ooludgu ıcın bende ama bencede yerı ve ada cok gusel ıyı eglenceler..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizde 3 arkadaş gidicez nantucketa daha önceki işimizde aynıymış sanırım bizde maine e gitcektik sonra iptal oldu şimdi nantucketa gidiyoruz otelemi gitceksin ozan?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizde iki arkadaş gidiyoruz nantucket island resorta 18 haziran

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim de işim iptal oldu nantucket te maine gidiyorum şimdi. nantuckete giden tüm arkadaşlara bol eğlenceler diliyorum amerika da da iletişimi koparmamak üzere

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tu be mesajlarına bi bak

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar bende 2 gün öncesine kadar nantucket adasını düşünüodum fakat bi amerikan sitesinde insanların adayla ilgili konuşmalarını duydum.. oraya gidenler çok zengin insnalarmış haliyle adanın pahalı oldugunu düşünüyorum insanları içinde çok soguk oldugunu söylüyolar..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu yaz nuntucket'e gidiyorum giden arkadaslarla tanısmak isterim

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

The island geri dönmenizi istiyor

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaslar bir kac kisinin dedigi seylere bakip cok fazla yargilamamak lazim bence. Yukarida verilen linkte bence gayet guzel aciklamalar yapilmis. Yorenin asil halkinin gayet nazik oldugu, bazi zengin insanlarin bizim tabirimizle zuppe gibi takildigi soyleniyor. Bu durum amerikanin her noktasi icin gecerli. Bizim ulkemizde de ayni durum yok mu?

Bu arada ben de buyuk ihtimalle Nantucket'a gidiyorum.

Gidis 13 haziranda. new yorktan nantucket'a ucakla gececem.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ya böyle bir yere bile bu kadar kişi gidiyor, hayret, yani bu watçıların olmadığı yer yok kardeşim, fırsatım olsa ben de giderdim
    ve o adanın bitişiğindeki adada ismi Edgar... diye birşeydi, dünyanın yat başkentlerinden biri diye bahsediliyor,
    bu adaların karayoluyla anakaraya bağlantısı var mı acaba, yer altından falan veya üstünden? olursa şaşırmam
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

yok diye biliyorum google earthdan bakarken "buradan-buraya" olayında yani yol tarfinde vapırdan bahsediyordu yanlış hatırlamıyosam

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Boston --- > Nantucket Island ucakla en ucuz 70 dolar (simdiki fiyatlara gore) 2 ucak firmasi calisiyor.

New York ---> Nantucket ucakla en ucuz 65 dolar. Yazin 45 dk. da bir JetBlue firmasinin seferleri var. Bircok firma JFK'den Nantucket'a seferler duzenliyor.

Hyannis ---> Nantucket ferry seferleri. Yaza dogru daha sik kalkacak. 16.5 dolar su an gorunen fiyatlar tek yon gidis icin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar bende 1 arkadaşımla nantucket adasına gidiyoruz. Stop and shop isimli bir markette çalışçaz.

Yalnız konaklamamız pahalı geldi bize aylık 500 dolar. Nantuckete giden arkadaşlarla bir gün görüşüp beraber ev kiralasak daha ucuza geleceğini düşünüyoruz.

Var mı ev kiralamak isteyen bizimle? İletişime geçerseniz sevinirim...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks