yaaa bu cedara giden kız hiç yok mu?????????????kendimi çok yalnız hissettim.sesimii duyan bir kızz varsaa çok zor durumdayım lütfen yalnız olmadıgımı hissetmeye ihtiyacım var
![]()
yaaa bu cedara giden kız hiç yok mu?????????????kendimi çok yalnız hissettim.sesimii duyan bir kızz varsaa çok zor durumdayım lütfen yalnız olmadıgımı hissetmeye ihtiyacım var
![]()
ya bazı arkadaşlar haziranın 15 inde gitmeyi planlıyorlardı o arkadaşlar rezervasyon fln yaptırdılar mı uçak için eğer yaptırdılarsa türkiyeden ayrılış saati kaç çnkü eger 15:00 dan sonra ise bizde o tarihte gelebiliyoruz?İ???
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
arkadaşlar bende 15 inde bi bilet buldum.523 euro a. ida turizm de. Chicagoya. iknizede özelden mailimi yollayım cedar hakkında herşeyi sorabilirsiniz ve uçak bileti hakkında birlikten kuvvet doğurursak çok ii olck anladgım kadarıyla herkes 15 a6 civarı gitmek istiyor.
acentada çalışıosan bilirsin ucak biletleri borsa gibi bazen çok ii denk gelebilio.onlardan biriydi havayollarını şu an hatırlamıorum ama roma aktarmalıydı. benim vizemde bi sorun yok ama arkadaslarımı beklediğim için alamıyorum. rezervi de 1 haftdan fazla tutmuyolar. 15 16 haziran civarında
azra hadi bakim gözün aydın buldun sonunda kız arkadaş kendine![]()
bende kader tanıştığımıza memnun oldum.ne zaman gitmeyi düşünüyorsun amerikaya?ve kiminle gideceksin?arkadaşlar 3 ile 5 i arasında gidecek kimse yok mu?![]()
banada 7 yada 8 inde gidcek arkdaş lazım tek gitmek korkutyor biraz,hem orda arkdan gelenlere apartı tutcaz![]()
ya ben 15 inde fln gideceğimm ama ben sizinle kalabilir miyim yani yurtta çok sevimli cana yakın temiz tertipli çalışkan temiz tertipliyani iyi bir kızım kızlarla beraber kalmak istiyorum beni de aranıza alınn aylardır kız arıyorumm çok iyi bir kızım
fuara gelicek misinnizz tanışalımmm hangi şirketle gidiosunuz? a...s mii:d
arkadaşlar ben 13-14 hazirana biletimi alyorum haftaya b.ihtimalle.bu tarihlerde gidecek olan var mı_?
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Arkadasım biletini ne kdara alcaksın ben ayın 15ine 570 euro a alcam cuma ya kdar..
harikasın yaa evet fuara gelicez fuarda görüşürüz inşallahya yurdun odaları 3 kişilikse seninle kalmaktan bizde mutluluk duyarız
biz de arıyorduk hem böyle kalabileceğimiz birilerini
fuarda karşılaşamazsak olmadı sen yıldız tekniktesin biz de itüde elbet tanışırız okullarımız yakın
biz u......towers la gidiyoruz
evt evet odalar 3 kişilkmişş en az yanii ,beni seçinbende arkadalarımla gidiyorum arkadaşım oldukça var gelicek
hepsine sorabilirsin ne kdr iyi biri oldugumuu
ama işte hepsi erkek e kız olmadan cıx çekilmez olur .27 sinde vize görüşmem var 15 inde fuarda tanışırızz kesinn.kaç kızız ki şurda birbirimize destek olmalıyızz heleki teknik üniversitede okuyan kızlar olarak az kız ne demek biliriz dimi
![]()
aynen katılıyorum sanasana şimdiden vize görüşmende başarılar diyorum
fuarda görüşürüz
sen hangi şirketle gidiyordun?
a........d......v.......,iii......ssssss :d işletme mühendisliğinde okuosun he süper bölüm.ben istatistikte okuyorum 3. sınıfım arkadaşında mı seninle aynı bölümden gerçi hazrlıkmışsın dahabak bir vize görüşmesinden her şeyini ögrendim .yavaşş yavaş birbirimizi tanıyoruz he ne dersin:P
süper yaa evet o da benimle hazırlıkta vede aynı bölümdeyizbizde senin iyi geçecek olan vize görüşmenden her şeyi öğreniriz inşallah
![]()
rica ederim ne ögrenmek istiyorsan sor vizede görüşceğim adama cvp vercemde sana vermicem mii :d inglizce sor almanca sor italyanca sor yeterki beni cedar pointte savunmasız bırakmayın:P istersen senin için bi vize görüşmesi demosu yapayım hemideee o adama vermiyecegimm bütün detayları söliim:d bu sırada sorucaksan yinede sdc inglizce sorcevap alabilmek açısından
![]()
neyse artık önümüzde baya zaman var konuşuruz sürekli
![]()
Bu arada azra büyük bi hızla kız arkadaş bulma çlışmalarına devam ediosun...Durmak yok yola devam![]()
ya ben acentada çalışyrum en ucuz bilet 700 euro daha aşağısı yok ama 570 e weriolarsa hemen alın derim,ama ben kendime 700 e buldum aktarması 2 saat gidiş chiga dönüş nyc den dönüş direk delta havayolları
benim alacagım 1 saat aktarma beklemeli gidiş dönüş chicagodan..
Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 37 misafir)
Bookmarks