marmaradan hangi arkadaşlar nerelerde çalışmayı düşünüyolar paylaşalım lütfen
marmaradan hangi arkadaşlar nerelerde çalışmayı düşünüyolar paylaşalım lütfen
Göztepe Kampüsünden Alaskaya ordan Virginiaya
Marmara Göztepe
batı yakasına kız arkadaşmla gidicem
nişantaşından
bahçelievlerden myrtle beach speedparka
haydarpaşadan florida kıyılarını düşünüyorum bakalım kısmet neresi olucak
anadolu hisarindan new yorka uçuyorum bende
göztepeden tampa bay florida şimdilik öyle görünüyor
6 7 8 Ocak tarihlerinde Marmara Üniversitesi Eğitim fuarındayız.
Yer : Göztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu
arkadaşlar bizim okulda 100lük sistemin denk geldiği 4lü sistem notlarını bilen var mı ya da öyle bir dosya,çizelge vs bilen bulan?
Henüz bir netlik kazanmadı fakat. Arkadaşımla, NewYork,Washington, NewJersey,California ve Illindis arasından tercih yapmayı düşünüyoruz.
Göztepe Kampüsü TEF'denim. Sınıftan arkadaşımla beraber Alaskayı tercih ettik. Alaskanın hangi bölgesi final veya bütünleme sınavlarından sonra bize uyar bilemediğimizden. Gideceğimiz eyaleti son aşama olarak bıraktık.
nişantaşı kampüsünden massachusettse gitmeyi düşünüyorum hellguard tanırım
beyazıt kampüsünden Turizm Otelcilik MYO 2.Öğretim 1.sınıf.Ancak finaller 25 Hazirn'da bitiyor.Diğer kmpüsler hangi trihlerde bitiyor yzn olursa sevinirim.Pasaportu aldım henüz yer seçimi ypmdım.Muhtemelen 28 Hzirnda vizeyi alırsam gitmiş olacağım.Paylaşalım.
bizimde aynı zamanda bitiyo vizelerimiz maalesef iktisat bahçelievler
Marmara Üniversitesinde olup Kodiak Western fabrikasına gidecek olan var mı?
marmara iktisat bahçelievlerden nereye olduğu hala belli diil malesef...
Slmlar. Göztepe 'den Nags Head / North Carolina' ya..
Nags Head ' e giden var mııığğ ?
marmara üniversitesinden work and travel düşünen var mı arkadaşlar ben bu yazda gideceğimD:
bu yaz ben ve 5-6 arkadaşım gidiyoruz arkadaşlar. Biz tefteyiz. Bilgisayar ve kontrol öğretmenliği. Gittiğimiz şirket experience, beraber buluşabiliriz bi ara.
bizde 3 kısı tefteyız bızde gdiyouz bu yıl
bende muhendislikteyim tek gidiyorum bu yaz
marmara iktisat bahçelievler new york.eğer akademik takvimde bir değişiklik olmazsa bütünlemeler 2 temmuz cuma günü bitiyor yanılıyor muyum?
2011 de wat programına katılacak olan Marmaralı arkadaslar. Nerelere gidiyorsunuz ve yardıma ıhtıyacınız var mı
anadoluhisarından katılıyorum newyork düşünüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :P
BESYO da mısın ?
marmara ingilizce iktisat ım ben
arkadaşlar gitmek isteyenler iletişime geçelim birbirimize faydalı oluruz.göztepe kampüsündeyim
bende marmara ünv deyim ve 2013'te gitmeyi düşünüyorum, umarım birbirimize yardımcı olabiliriz
Ne kadar cok TEF den varmış giden .. bende Tef den Maryland a gidiyorum
What an experience .!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks