Alıntı senadss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben geçen sene yanlız gittim bu sene tekrar gidiyorum kız arkadşımla bilet satmak kolay değil 30 dolara satarasnız alkışlıyolar sizi sonucta herkes var o biletler ve 6 şar tane kim nasıl satsam diye düşünüyo...yakalanıp işten atılan çok oldu 150 dolar için riske değer mi orası size kalmış...
yemek konusunda çorba yok ama yemek bildiğin yemek... iş yerindeki yemek domuz ve tavuk diye ayrılıyo genelde,tavugu sectim hep ama parkta bile farkediyo bi yerde yemek farklı bi yerde farklı oluyo..italyadaki yemekler çok güzel oluyo işin yakın olursa oraya sanslısınyoksa illa orda yicem dersen bi 15 dk yürüyon:d bu arada italya derken park ülkelere ayrılmış onu da söliyim italya ingiltere fransa almanya...

başka sorunuz olursa yardım etmeye calışırım..ehliyet araba konaklama alışveriş gezi...vb
arkadaşım bilgi için saol. zaten domuz eti korkusundan pek etli yemeklere bulaşmak istemiyorum. mideyi bozmayacaksa (yemeklerin biraz kötü koktuğunu duydum) yerim sorun deil. alışveriş konusunda da fikirlerini bekliyorum mesela ebay dan alışveriş için ordan ayrıca bir pay-pal kartı felan çıkartmaya gerek varmı yoksa iş yerinin sağladığı kart online alışverişlerde yeter limi?