asigo1903 Nickli Üyeden Alıntı Bu sene cankurtaran adaylarından biri de benim. SC Myrtle beach te myrtle waves water park ta çalışıcam tangi şirketle gidiyosun? saat ücretin ne kadar over time alacak mısın?
bütman Nickli Üyeden Alıntı tangi şirketle gidiyosun? saat ücretin ne kadar over time alacak mısın? a ile başlayıp x ile biten şirketle gidiyorum saatlik 7.5 dolar alcam haftalaık 33 34 saat garanti verdiler ama overtime yok. inşallah 2. iş bulurum
asigo1903 Nickli Üyeden Alıntı a ile başlayıp x ile biten şirketle gidiyorum saatlik 7.5 dolar alcam haftalaık 33 34 saat garanti verdiler ama overtime yok. inşallah 2. iş bulurum ben de onla gidiyorum kocaelinden. bana over time olabilecek bi yerde dediler ama bilmiyorum orada durumlar ne olur
bütman Nickli Üyeden Alıntı ben de onla gidiyorum kocaelinden. bana over time olabilecek bi yerde dediler ama bilmiyorum orada durumlar ne olur nereye gideceksin sen
asigo1903 Nickli Üyeden Alıntı nereye gideceksin sen doğuda. virginia da veya o çevrede bi parkta olacak sanırım ama bu ay içinde belli olacak tam olarak neresi olacağı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları
Bookmarks