MERHABA SIZE OZMAN vasitasyla katildigim wat progmandan bahsetmek istyrum yasadiklarmi paylasmak zorundayim siiznde bilgilendrmek amaciyla bir kez daha dusunun diyrum wat progmanini... ben ozman vasitasyla bu programa katilidm antalyadaki subesi yeni acildi onceden funda uzer calisyrdu simdi worldawide carriyer adinda yeni bir is yeri acmis ozmandan ayrilip tabi uzun zmandir ozmanda calsitktan sonra.. erken kaytla ozmana basvurdum cunku kendi isimi secebilecegimi solemislerdi fakat nedense kendi isimi ingilzcem yterli degil diye secemedim ama aslinda ingilzcem cok kotu degildi sadece biraz heycanlydim ... herneyse son anda bana ozge seni buraya gondericez baska secenegin yok dediler ben parayi odedkten sonra bende bana baska bir is bulun dedim ...yoksa ben bulacaktim kendi isimi fakat gec kalmistim cunku ozmana guvenmstim onlarda bulamadilar tabi.. simdi louisiananin en berbat kasabasindayim ...ogrenciler otelden disari cikamyor yapacak bir sey yok sabahtan aksama kadar agir kosulalrda calismaktan baska ... ucakta gelirken ben alabirmiym biletimi dedim onalr izin vermedi ve ucakta rahatsizlandim 1 gun hastenede yattim turkce tercuman aacilgyla para odemem gerekyrmu diye sordum onalra hayir dediler simdi de hastaneye 750 dolar borcluymusm .... isverenim benden memnun degilmis isime gemdigim icin halbki soylendigi gibi 40 saati tamamladim onlar arti zmanlarimida degerlendirmek istrylar ama ben anlasma kurallalrina gore calismakta serbstm aslinda .. simdi burdan bir an once kendi ellerimle visemi iptal edip yesil pasaportumla burda kalmak istyrum cunku masfraf yaptim o kadar dil egitmi alcam ucretsiz kurslara ayzilcam burda arkadasiimn yaninda kalicam yesil pasportum maviyi aldiktan sonra iptal oldu simdi tekrar vise almam gerekcek bunu burda nasil yapacagimi bilmyrum lutfen yardim edin .. ozmana guvenmyrum yada burdaki sponsoruma beni anlmayrlar kesinlkle .... ve turkiyeye dondugumde ozmana ve funda word carriyere dava acicam...