slm arkadaşlar ben bu yıl ilk kez katılmayı düşünüyorum.Daha önce florida da çalışmış olanlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirler mi ?
Hangi şirketle gittiniz,memnun kaldınız mı ?
Florida da yaşam keyifli mi ? vs...
slm arkadaşlar ben bu yıl ilk kez katılmayı düşünüyorum.Daha önce florida da çalışmış olanlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirler mi ?
Hangi şirketle gittiniz,memnun kaldınız mı ?
Florida da yaşam keyifli mi ? vs...
Lutfen konu acmadan once arastirma yapiniz .
http://www.turkishwat.net/search.php?searchid=72425
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@dogukan00 dostum bnde ilk olarak florida orlandya gitmeyi dusunuyorum sonradan sececegim iş ten dolayı vaz gectim cok fazla bi vilgim yok ama bildigim kadarıyla ispanyolca oldukca fazla konusuluyormus hatta miami de iş bulabilmek için ispanyolcayı ilk şart koşuyorlar mış tabi bunlar benim duyduklarım tabi bide "dexter" izlersen gorursün miami de ki ispanyol fazlalıgını...
buyuk sehırde ıkıncı ıs bulmak bıraz zor olur ve masrafları fazla olur
ispanyolca bu kadar önemli demek florida da :| benim hayalimde hep miami de çalışmak vardı,fikrimi değiştirmelimiyim sizce ?
miami benmde hayalimdi fakat bende vzazgeçmek zorunda kaldım![]()
bence daha kucuk yerlerde calsın ısınız bıttıkte sonra buralar 5 6 gunluk ucak dahıl turlar oluyo 300 500 dolar arası onlara katılın
bana nereyi önerirsiniz ? doğu yakasında ? çoğu öğrenci virginia ya gidiyormus sanırım.Orası nasıl ?
birde '' retail sales associate '' ne tür bir iş ? türkçe karşılığı nedir bilen var mı
Konu dogukan00 tarafından (18-02-2009 Saat 10:02 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadarşım açıkçası ilk defa gidiyorum bende pek bilgim yok ama bence doğu kıyısının kuzey taraflarında biyere git. Maryland new jersey new york virginia vs... Ben Myrtle Beach e gidiyorum South Carolina da açıkçası uçak bileti bile biraz pahalı ve yol uzun. Hani 100 dolar ucuz uçak parası sorun diil benm için ama en azından o bölgede daha çok gezebileceğin yerler var
ne iş yapacaksın ?
(acizane çevirim) retail sales associate= Perakende satış üyesi,yani (bildiğin)satış elemanı.
Sakin bir yaz,düşük uçuş masrafı, huzur,orman, asayiş berkemal,2-3 günde 1 yağmur,bahar havası istiyorsan: Vermont, Maine,New Hampshire öneririm. Yazın bu bölgelere kanadadan çok turist gelir.
Nereye gidersen "çoğu öğrenci" yi orada göreceksin, merak etme.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ben myrtle waves water park ta lifeguardlık yapçam
retail ısı hedıyelık esya satan yerlerde tezgahtarlık yapıyorsunuz bu ıslerde genelde rotation vardır yanı saatte bır yer degıstırırsınız yada tum gun sabıt bı yerde calısırsınız ınglızce gelıstırmk ıcın cok ıyı bı ıstır cunku sureklı musterıyle dıalog halındesınız
arkadaslar gecen yaz floridada issiz kaldim) ispanyolca nin cok fazla konusuldugu dogru ama bu pek sorun olmuo.2 ay yasadim orada yeterince tanidim. ikinci is imkani oldukca dusuk mayis ayinda oraya giden ogrenci sayısı baya fazla ruslar felan baya erken gidiolar bunlar butun isleri kapiolar. 3 iste birden calisanlar vardi.bunun icin baya erken gitmeniz lazim orda ii bi is ve ikinci is icin.ben pek fazla eglenmedim.parklari güzeldi mutlaka gorulmesi gereken bi yer ama W&T icin baska yerleri tercih edin derim
Orlando çok sıkıcı bir yer.Ayrıca düğer tüm eyaletler gibi Florida da çok büyük,panama cityde çalışırım,off günlerimde ordan miamiye geçerim gibi boş hayallere kapılmamak lazımmiami mükemmel bi yer.ama eylülden sonra miamiye gidilmez.çok fırtınalı oluyo.ayrıca yaz aylarında miami aşırı nemli ve yağmurlu oluyo,ama turist sezonunda gidersen,çok güzel bir yer..güney ve sahil kenarı şehirlerinde çok fazla ispanyol ve latin amerikalı var.florida genel olarak güzel değil bence ama miami çok güzel,eğer floridaya gidersen kesinlikle git gör.
KAYIT YAPTIRMADAN ÖNCE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ŞİRKETLERİNİ KENDİ SİTELERİNE BAKARAK DEĞİL,GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAZDIĞI FORUM SİTELERİNE BAKARAK ARAŞTIRIN!(eksisozluk vb...)
arkadaşlar floridaya gidecem housekepeer olarak ya neresi olacagını ta bilmiyorum nereleri önerirsiniz florida da hayat nasıl?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks