tskkurler kardesim,
evet gercekten Allahin isi![]()
tskkurler kardesim,
evet gercekten Allahin isi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Konsoloslukta bi soyunma odası vardı. Kendi kendime, bu oda ne iş yarıyor diye düşünüyordum. Demek kullanmak sana kısmetmiş.
Bu arada DS-158 formunu da doldurmana gerek kalmadı.
Şirket Seçim Yönergesi
merhaba arkadaşlar...Ben geçen sene Amerika'ya giriş yaptıktan sonra SEVIS ile ilgili olarak internet üzerinden herhangi bir kayıt işlemi gerçekleştirmedim! ki kimse de bu durumdan bahsetmedi acaba şirket kendisi bu işlemleri tamamlamış olabilir mi?bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
şirketin sevis işlemlerini yapmaz, senin yapman lazımdı ama yapmayınca da bir problem olmuyor. geçen sene benimle birlikte giden 4 kişi yapmamıştı, hala da yapmadılar.![]()
teşekkür ederim Faruk benim en çok merak ettiğim şimdiki vize başvurumda bir sorun oluşturup oluşturmayacağı:S
yani ,sevis'i aktiv etmedinse amerikada kacak duruma dusuyorsun,ben boyle duymustum..
Şirket Seçim Yönergesi
umarım problem yaratıcak bır durumla karsılasmam!
peki sevisi aktiv etmedinse ssn nasil aldin?
yoksa onsuz'mu calisdin?
Şirket Seçim Yönergesi
yok hayır ssn numaramı Amerikaya gittiğim ilk 2 hafta içerisinde aldım
ssn ofisinde hic sormadilar mi sevis aktiv mi degil mi?
cok ilginc
Şirket Seçim Yönergesi
hayır ne kimse bir şey sordu ne de şirket bu konu hakkında beni haberdar etmişti! bu kadar önemli bir olayı gözardı da edemeyeceğinden şirket acaba kendisi bu işlemleri de tamamlıyor mu diye sorup öğrenmek istedim
ATTENTION - WARNING
You MUST comply with SEVIS or your program status will be CANCELLED.
What is SEVIS?
SEVIS stands for Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS). SEVIS is a United States Government computerized system that collects and manages data about foreign students and exchange visitors during their stay, including InterExchange Work & Travel participants. SEVIS is maintained by the U.S. Immigration and Customs Enforcement Bureau (ICE formerly INS) and is designed to help foreign visitors follow the terms of their visas.
SEVIS tells the U.S. government where you live, where you work, and your legal status on the Work & Travel Program. All program participants must register on the InterExchange website http://www.interexchange.org/SEVIS.phtml within 10 days of arriving to the U.S. If you do not give your information to InterExchange you will be removed from the program, required to leave the country immediately and your ability to obtain anther visa to enter the U.S. may be jeopardized.
How To Notify InterExchange
To enter or update your address and/or job information in SEVIS, complete the form on this page or complete the reverse side of the postcard in your orientation packet and send to InterExchange Work & Travel USA with the appropriate postage.
benim buldugum bilgiler bunlar,yani sirketini ararsa iyi olur bence..
Şirket Seçim Yönergesi
çok teşekkür ederim roma umarım yarın şirkete sorduğumda sorunsuz bir cevap alırım
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks